Derfor bør du reise til Oslo i januar

Derfor er dette månedens reisetips.

La meg presentere de 12 beste reisene i Norge i 2023.

(ODD ROAR LANGE): Jeg avsluttet reiseåret 2022 med å lage en oversikt over 12 fantastiske reisemål i Norge i 2023. Jeg fordelte dem utover kalenderen med ett tips per måned. Det betyr at man har ganske god tid til rådighet for å selv få oppleve reisemålet.

Ikke la tiden gå fra deg. Ta deg en tur til Oslo i januar. Foto: Odd Roar Lange

Reportasjene er publisert hos Dagbladet Reise og Norges største forbrukernettsted DinSide.

Norges 12 beste reiser i 2023 - Dagbladets reisekalender som gir deg toppen av Norge – måned for måned.

Jeg vet at det er vanskelig å huske alle reisemålene. Og jeg vil derfor presentere dem én for én i den måneden de passer best.

Januar

Oslo er mitt førstevalg for januar. Og her er begrunnelsen:
Vinterbyen Oslo er noe helt annet enn sommerbyen. La gå at det kan være noen dager med kald vind mellom husene i sentrum. Men, det er også en flott tid for dem som er godt skodd og kledd.

Du får meg deg januarsalget i hundrevis av butikker. Og et stort utvalg av kulturopplevelser.

Oslo-Filharmonien har sin nyttårskonsert 4. og 5. januar, kulturscenen Latter har et stort og omfangsrikt program, Nyttårskonserten med Schönbrunn slottsfilharmonikerne fra Wien er 20. januar.

Ønsker du mer reiseinspirasjon så er det reiselivsmesse på The Hub 8. og 9. januar. Og Norges største reiselivesmesse, TravelExpo, arrangeres i Telenor Arena 14. og 15. januar.

For enda flere tips om hva du bør gjøre i Oslo: Ta en kikk på nettsiden til Visit Oslo.

Velkommen til Aker brygge i januar. Foto: Odd Roar Lange

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Og er også ansvarlig for reisereportasjer og nyttige reisetips på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.