Vil du vinne en 30 dagers gratis rundreise i Brasil?

Slik kan feriedrømmen din gå i oppfyllelse

(ODD ROAR LANGE): 30 dagers ferie og rundreise i Brasil, med alle utgifter dekket. Høres dette interessant ut for deg? Da bør du lese videre.
Kampanjen til Embratur (det statlige brasilianske turistbyrået) retter seg mot de internasjonale turistene som besøker Brasil.
-Konseptet har fått navnet «Kongen av Rolê» og skal promotere landet som turistdestinasjon for hele verden, gjennom en nettbasert realityserie, forteller det brasilianske turistkontoret i en pressemelding.

Ut på tur

«Rolê» er et brasiliansk uttrykk som enklest kan oversettes til å bety «å gå tur». Å gå «Rolê» handler om å ha det morsomt, få nye venner og nyte livet.
Fristen for å bli med i Kongen av Rolê-konkurransen har blitt utvidet til midten av januar.
Og du har nå muligheten til å vinne en 30-dagers tur til Brasil med alle utgifter dekket.
Konkurransen er den nyeste kampanjen til det brasilianske turistbyrået Embratur og ble lansert i oktober for å blant annet øke andelen norske turister til Brasil.

Utvider fristen

På fire uker har kampanjen hatt rundt 3,7 millioner visninger på YouTube, Instagram, Twitter og Facebook på global basis.
Embratur har besluttet å utsette fristen for å delta til 15. januar.
 Konkurransen er utelukkende rettet mot den internasjonale offentligheten og fungerer som et realityshow for å markedsføre Brasil som turistmål.
For å kvalifisere til å delta må man være av utenlandsk opprinnelse og lage en video på opptil 60 sekunder, hvor man besvarer spørsmålet: Hva ville en 30-dagers opplevelse i Brasil bety for deg?

Opptaket må lastes opp til YouTube og registreres på kampanjens nettside.
For å delta nå man dele kampanjevideoen på sosiale medier under hashtaggen #30DaysInBrazilForFree.
Her kan man oppfordre venner og kjente til å dele videoen, for å oppnå mest mulig synlighet.
For å kvalifisere til å delta må man være av ikke-brasiliansk opprinnelse og lage en video på opptil 60 sekunder, hvor man besvarer spørsmålet: Hva ville en 30-dagers opplevelse i Brasil bety for deg?

Opptaket må lastes opp på YouTube og registreres på kampanjens nettside.

For å bekrefte deltagelsen sin må man dele videoen på sosiale medier under hashtaggen #30DaysInBrazilForFree. Her kan man oppfordre venner og kjente til å dele videoen, for å oppnå mest mulig synlighet.

Påmeldingen er åpen til 20. november 2019 og alle nasjonaliteter kan delta.
Les konkurransereglene og meld deg på her.