Slik blir Kaptein Sabeltann-forestillingene i sommer

Og dette er dagene du kan kjøpe billetter til

Foto: Dyreparken

Foto: Dyreparken

(ODD ROAR LANGE): Småbarnsfamilier i hele Norge kan begynne å glede seg. Det er klart for en ny sommer med kaptein Sabeltann. Og årets kveldsforestilling vil vises i sin helhet på hovedscenen i Kjuttaviga som et engangseventyr unikt for 2021.

Dyreparken og Terje Formoe har i lang tid arbeidet for at årets kveldsforestilling skal bli like spektakulær som før, koronasituasjonen tatt i betraktning. Nå er konklusjonen klar: I sommer vil publikum få se en historisk og helt nyskrevet forestilling i amfiet i Kjuttaviga, nemlig “Kaptein Sabeltann og Angrepet fra Gral”, som et unikt engangseventyr.

Knuser kongen på havet

For første gang i historien vil publikum få møte både Greven og Grevinnen av Gral som slår seg sammen for å knuse Kongen på Havet. Med begge skutene i et forrykende skuteslag, en flyvende heks og fengende dans og musikk, spares det ikke på kruttet i år.

Foto: Dyreparken

Foto: Dyreparken

-Dette blir noe helt annet enn i fjor. Da måtte vi hive oss rundt flere ganger. Nå har vi hatt tid til å jobbe med manus og tilpasninger, som gjør at vi skal kunne tilby publikum en fantastisk opplevelse der Kaptein Sabeltann hører hjemme, nemlig i Kjuttaviga, forteller Terje Formoe.

- På grunn av pandemien har vi vært nødt til å tenke utenfor boksen i alle ledd. Målet vårt har likevel vært å utvikle en uforglemmelig kveldsforestilling også denne sommeren, til tross for at vi er midt inne i et krevende år. Jeg er utrolig stolt av innsatsen både til Terje Formoe og medarbeidere i flere avdelinger, som har jobbet iherdig for å kunne gi publikum nok en magisk sjørøverkveld, sier adm. dir. Per Arnstein Aamot.

Disse dagene spilles det

Forestillingsperioden er mandag til lørdag fra 8. juli til og med 4. august.
Forestillingen skal spilles klokken 21.00 og 23.00, og publikumshåndteringen vil utføres i tråd med gjeldende smittevernkrav.

Forstillingen «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet» vil få sin premiere sommeren 2022.