THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Nå vil de ha deg med på en annerledes reisedugnad

Vil fortelle deg et helt spesielt budskap

See this content in the original post

(ODD ROAR LANGE): Er du klar for å reise i Norge når koronasituasjonen er under kontroll? Nå dukker stadig nye kreative løsninger opp. Og denne filmen og oppfordringen er en slik.
Mens verden er i endring, forblir naturen i Nordfjord den samme. Den venter tålmodig på deg og vil ta deg vel i mot deg når du igjen er fri til å reise og oppleve det villeste havet i Norge ved Stad, den største fastlandsisbreen i Europa, spektakulære fjell og daler og dramatisk kystlandskap, forteller Visit Nordfjord

Samhold

På bakgrunn av dagens situasjon har vi laget ein filmsnutt til deling i sosiale medier. Filmen viser samhold, tålmodighet og håp. Stryningen og verdensmester i skiskyting, Johannes Thingnæs Bø, har fortellerstemmen i filmen som gir håp om at den normale hverdagen kommer tilbake.
Visit Nordfjord inviterer med dette hele reiselivs-Norge til et felles opprop og vi håper at destinasjonsselskap fra hele Norge skal henge seg på emneknaggen #vierher, og legge ut  sine filmopptak i sine kanaler under emneknaggen #vierher.

See this content in the original post