Nå vil de ha deg med på en annerledes reisedugnad

Vil fortelle deg et helt spesielt budskap

(ODD ROAR LANGE): Er du klar for å reise i Norge når koronasituasjonen er under kontroll? Nå dukker stadig nye kreative løsninger opp. Og denne filmen og oppfordringen er en slik.
Mens verden er i endring, forblir naturen i Nordfjord den samme. Den venter tålmodig på deg og vil ta deg vel i mot deg når du igjen er fri til å reise og oppleve det villeste havet i Norge ved Stad, den største fastlandsisbreen i Europa, spektakulære fjell og daler og dramatisk kystlandskap, forteller Visit Nordfjord

Samhold

På bakgrunn av dagens situasjon har vi laget ein filmsnutt til deling i sosiale medier. Filmen viser samhold, tålmodighet og håp. Stryningen og verdensmester i skiskyting, Johannes Thingnæs Bø, har fortellerstemmen i filmen som gir håp om at den normale hverdagen kommer tilbake.
Visit Nordfjord inviterer med dette hele reiselivs-Norge til et felles opprop og vi håper at destinasjonsselskap fra hele Norge skal henge seg på emneknaggen #vierher, og legge ut  sine filmopptak i sine kanaler under emneknaggen #vierher.