Nå blir flyreisene til København billigere

Widerøe senker flyprisene på disse reisene

(ODD ROAR LANGE): 1. april senker København Lufthavn avgiftene som flyselskapene betaler for å benytte flyplassen.
For Widerøe, med flere daglige rundturer mellom København og henholdsvis Kristiansand og Sandefjord, vil avgiftene reduseres med opptil 35 prosent, forteller selskapet i en pressemelding.

Flere fly til København

Reduksjonen i lufthavnavgiften gir Widerøe en gylden anledning til å øke kapasitet. 

— Det er meget hyggelig å kunne imøtekomme våre kunders ønske om hyppigere frekvens mellom Torp og Kastrup. Reduksjonen i avgiftene muliggjør at vi fra 13. august øker med én ekstra daglig rundtur. En direkte respons til næringslivet og våre gode kunder som lenge har vært tro til Widerøe, sier informasjonssjef i Widerøe Catharina Solli i pressemeldingen.

— Vi ønsker å styrke København Lufthavn som nord-europeisk trafikknutepunkt. Så det er virkelig en god nyhet at Widerøe responderer for våre rabatter ved å øke til tre daglige avganger. Det styrker forbindelsene mellom Norge og Danmark. Via København har Widerøes passasjerer mulighet til å fly videre til 174 destinasjoner over hele verden, hvorav 38 ruter til interkontinentale destinasjoner i eksempelvis Asia og USA, sier kommersiell direktør ved København Lufthavn Peter Krogsgaard

Det er foreløpig uklart om SAS og Norwegian også kommer til å senke prisene på sine avganger til og fra København.

Les mer: Derfor bør dere dra på jentetur til København

Har du reisetips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no