Om å dele turen din med andre

Har du husket å dele en tur? Det er ikke så vanskelig som du tror. Det enkleste, for de fleste, er jo å fortelle om det til familie, venner og kolleger.

Et annet alternativ er å bruke Facebook. Nærmere 3 millioner nordmenn har facebook (inkl firmasider og grupper). Dermed er det ganske mange som kan få glede av turen din, bilder, beskrivelser og reiserute mm. Du kan også dele via andre nettsteder som Instagram (bildedeling) og Twitter (korte tekstmeldinger med lenke til bilde ditt).

Din turblogg

Et annet alternativ er å opprette en blogg. Det er veldig enkelt. Du bruker kanskje en times tid på å sette den opp, og så kommer du i gang. Sjekk wordpress.com eller f.eks. blogglisten.no for tips. En smart måte å skaffe seg blogglesere er å legge ut en lenke fra bloggposten på facebook, instagram og twitter. Og selvsagt: husk å legge ut nye bloggposter jevnlig. Da blir også bloggen din en minnebok for deg selv. Dersom du trenger assistanse er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg hjelpe deg i gang.