Dersom du mangler Valentinertips, så er det ikke min skyld

Du kan dra på lavvotur, bo i himmelseng på hotell eller på oppdagelsestur under isen. Her er mange gode valentinertips til deg og din kjære.

Vil du på sakte tur skal du dra til Sogndalstrand i Rogaland. Der kan du besøke lokalsamfunnet som oppfordrer deg til å gå maks 50 skritt per minutt.

I dagens utgave av Reise-Dagbladet serverer jeg ni gode turforslag i Norge. Riktignok med én bitteliten avstikker til ishotellet og Jukkasjärvi  i Sverige hvor du  kan bli med på reinsdyrsledetur. En strålende opplevelse og en flott tur til lavvoen hvor du får servert gode historier og god mat.

Her er lenken til Dagbladartikkelen.

 

Jeg har også denne uka laget 12 Valentinerreisetips for denne uka kortreist.no Dette er reisesiden til Polaris Media som består av 18 aviser og avishus i Norge.

I artikkelen kan du finne reportasjen om turen til Svalbard, hvor du kan bli med på isbjørn-safari eller på tur under Longyearbreen. Og du finner mange andre turforslag på fastlands-Norge.

Jeg har prøvd alle turene. Og de kan varmt anbefales.

PS: Turene kan selvsagt gjennomføres sammen med venninnegjengen, kompisene eller annet reisefølge også. Eller til og med alene. Men, det er morsommere å rese smamen med noen :-)