Dette drømmer jeg om akkurat nå

Y24A7737.jpg

Jeg liker vinteren - men elsker sommeren. Og har allerede begynt å glede meg til slike dager. Klart for badegleder i juli. Her fra svabergene ved Lilleskagen på Tjøme. Alle bilder fra sommeren 2013

Hvor er mitt favorittsted? Jeg aner ikke. Det handler om tid - og hvem jeg er sammen med. Mer enn om sted. Men på topp-10-lista kommer garantert Tjøme i Vestfold.

Etter mange, lange og deilige ferieopplevelser (og jobbopplevelser) er Tjøme blitt en sikker sommerfavoritt. Og det blir helt sikkert en uke der i år, også. 20 minutters kjøring fra Tønsberg i Vestfold, ligger øya med glattskurte svabergene, de utallige bademuligheter, noen hotell (Rica Havna og Engø Gård), campingplass og først og fremst mange utleiehytter.

    Lilleskagen på Tjøme. Eller strengt tatt på øya Hvasser, en fin sommerdag i 2013.

Og sommerkafeer, sommerutstiling og sommerkonserter. Hele øya oser av sommer.

Jeg kan varmt anbefale et opphold på Tjøme. En sommeruke i 2014 kommer du neppe til å glemme (ikke jeg heller :-) ). Jeg kommer med flere tips om ting du kan gjøre på Tjøme. Tenkte bare jeg skulle dele fire fine bilder, sånn i første omgang.Det er lov å glede seg til sommeren - allerede nå :-)

En varm formiddag ...

Det er klart for dagens første bad. Bli med, da vel.

Vil du lese mer om Tjøme og mine sommeropplevelser allerede nå. Da finner du noen av dem her.