Dette lille ekstrautstyret redder hotelloppholdet ditt

Jeg har alltid med dette til hotellet. Det bør du også gjøre

På taket av Clarion Hotel & Congress i Trondheim.              Foto: Jakob Lange

På taket av Clarion Hotel & Congress i Trondheim.              Foto: Jakob Lange

(ODD ROAR LANGE): En vellykket reise og et godt hotellopphold handler ofte om de små detaljene.

1) Bare innrøm det. Det er skikkelig irriterende å ikke ha et ekstra strømuttak ved siden av sengen. For du vil gjerne lade telefonen samtidig som du kan ha leselampen på. En kort skjøteledning med to eller tre ekstra uttak redder situasjonen.

2) Et gammelt plastkort/medlemskort. Dette setter jeg i holderen der du må ha et plastkort for å få strømmen på rommet til å virke. Hotellet vil at du skal bruke hotellromkortet. Jeg bruker et gammelt hotell-kort. Ingen problem dersom jeg glemmer det igjen ved utsjekk.
Og fordelen er at rommet har strøm hele tiden - slik at jeg kan lade kamerabatterier, ipad etc selv om jeg ikke er på rommet. 

3) En ekstra plastposte til brukt undertøy. Det har aldri vært feil å ha en slik i kofferten. For det er slett ikke alle hotell som har en slik en liggende på rommet.

4) Jeg har en venn som var på et hotell da det brøt ut brann.  «Jeg hadde ikke sjekket hvor nødutgangen var. Og jeg hadde ingen lommelykt. Det var helkrise».
Jeg har aldri opplevd hotellbrann. Men jeg har lært av hans erfaring. Jeg sjekker alltid hvor nødutgangene er. Og jeg har en liten lommelykt. Lov meg at du gjør det samme!

5) Ekstra batteri til telefonen. (Kjent som power Bank). Du kan være sikker på å gå tom for strøm når du minst ønsker det. Ta med et fullt oppladet ekstra batteri. Du kommer aldri til å angre.

God tur til ditt neste hotellopphold.                                            Foto: Odd Roar Lange

God tur til ditt neste hotellopphold.                                            Foto: Odd Roar Lange

Har du reisetips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no