Geilo Skisenter bytter navn

Y24A9943.jpg

Geilo vil bli helårsdestinasjon og skifter navn fredag 24. januar. Oversiktsbilde over Geilo. Foto: Terje Bjørnsen

Her er pressemeldingen fra Geilo, som ble sendt ut i kveld:

Den 24 januar bytter Geilo Skisenter navn og vil i stedet bruke Geilo Holiday som nytt kommersielt navn.

- Vi har jobbet siden i mai forrige år med å finne nytt navn og en ny profil og vi er veldig fornøyd med resultatet, sier daglig leder Martina Svensson.

Anledningen til navnebyttet er at man ønsker å kommunisere på en bedre måte at man er et helårsanlegg og hilser gjester velkommen året rundt, ikke bare på vinteren når skianlegget er åpent.

– Det har vært en utfordring å markedsføre alle de flotte sommer- og høstproduktene til Geilo Skisenter. Gjesten assosierer vårt navn med vinter og skikjøring og vi blir derfor ikke noe naturlig valg når gjesten planlegger sin sommer- eller høstferie.

Geilo Skisenter har hatt ett nært samarbeide med Kreator som har bistått til og finne den nye profilen. Sammen har det blitt arbeidet frem et helt nytt konsept som i svært stor grad inkluderer gjestene. Konseptet heter Del opplevelser og inviterer gjestene til å dele sine feriebilder og sine beste Geilotips med oss. Profilen er veldig levende og fleksibel og kan benyttes i 3 ulike farger beroende på årstid eller humør.

- Det har vært en lang og meget morsom prosess og jeg gleder meg til og komme i gang med den nye profilen sier Martina.

Geilo Skisenter vil fortsatt være det registrerte bedriftsnavn som benyttas på fakturaer etc. mens Geilo Holiday vil være navnet som benyttes i kommersiell sammenheng, altså i all markedsføring ut til gjesten, på hjemmeside, facebook etc.