Har du lyst på en sommerjobb som dette? Her er sjansen.

Har du drømt om sommerens spekeste jobb? Kanskje testpilot i feriestedet Trysil kan være noe? Foto: Destinasjon Trysil

Testing av attraksjoner som stisykling, rafting, golf, vandring og ridning er ting du må gjennom dersom du får jobben i Trysil.

Her er pressemeldingen fra Destinasjon Trysil:

I årets sommerkampanje har vi fokus på det vi kaller naturens fornøyelsespark. Før vi kickstarter sommersesongen ønsker vi å  invitere testpiloter til Trysil for å prøve og å deretter anmelde noen av våre mest populære attraksjoner. Tilbakemeldingene fra testpilotene skal vi ta med oss for å utvikle en enda bedre fornøyelsespark, forteller Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil.

Flying start

Kampanjen har fått en skikkelig ”flying start”. Bare en halv dag ut i kampanjen har det kommet inn over 130 søknader.

- Vi mener at dette må være en av årets morsomste sommerjobb, derfor har vi lyst ut stillingene som testpiloter på finn.no. Dette har på kort tid blitt snappet opp av veldig mange. Over 600 har vært inne på denne finn-annonsen, og hittil har vi fått inn over 130 søknader fra hele landet. Vi har til og med fått en søknad fra en familie på Island, smiler Lohne.

Madrasstesting og smile pent på bilder

Søknadsfristen for stillingen som testpilot er satt til 14. juni, men allerede helgen fra 12. til 13. juni skal de første testpilotene settes i arbeid. De skal teste attraksjoner som stisykling, rafting, golf, vandring og ridning. I stillingsannonsen står det at andre arbeidsoppgaver til testpilotene vil være for eksempel madrasstesting, smile pent på bilder som tas av dem og gjøre temperaturmålinger i spa- og badeavdelingen.

- Det er veldig hyggelig at så mange ønsker å komme til Trysil i sommer for å prøve det vi har å by på. Vi skjønner at en gratis helg i Trysil lokker mange, men vi tror vel så mange er ute etter aktive opplevelser for familien. Så vi håper og tror at mange av de som søker på stillingen, men som ikke får jobben, allikevel legger turen til Trysil i løpet av sommeren, sier Lohne.

På to hjul. Foto: Destinasjon Trysil

Arbeidsoppgavene er slik: Teste og anmelde ønskede attraksjoner. Dokumentere helgen på film (dere får låne et av våre go-pro-kameraer). Smile pent på bilder som tas av Destinasjon Trysil. Restaurantbesøk med rapporteringsansvar. Madrasstesting på valgfritt bosted. Temperaturmåling i vår spa- og/eller badeavdeling.

Som testpilot får dere dekket aktiviteter, kost og losji. Dere står selv for transporten til Trysil. For mer informasjon om stillingen, send en e-post til info@trysil.com.

Klikk på lenkene over så finner dere søknadsskjema.