Høymesse for reiseglade - og reisemessen innfrir forventningene

Reiseglade nordmenn kan glede seg. Helgens Reiseliv 2012 er blitt Norges klart beste reiselivsmesse.

 

Reise-Norge har ikke vært bortskjemt med gode reiselivsmesser de siste åra. Men årets messe på Lillestrøm innfrir. Det er blitt Norges beste reiselivsmesse, etter min mening. Jeg hadde høye forventninger, og de er innfridd.

De tidligere åras reiselivsmesser på Lillestrøm (og tidligere på Sjølyst) har opplevd økende kritikk fra media og publikum, og  utstillerflukten var merkbar. Nå er taktskiftet endelig kommet. Og helgens reiselivsmesse "Reiseliv 2012" er verd å bruke tid og penger på.

Messa er delt i fire soner. "En smak av verden", "Sydover", "Oppdag Norge" og "Ungene på fortet"

Arrangøren har ryddet opp i utstillingene. Messa er mer oversiktelig og tydelig enn før, og mange av utstillerne har vært kreative og skaper liv og aktivitet utover bare å dele ut brosjyrer og visittkort.

Når jeg har vært på messen i tre timer og egentlig ikke har lyst til å ta en matpause, da er det en god magefølelse som råder ved kaffekoppen. Tidligere år har de beste aktivitetene ved standene vært forbeholdt den lukkede fagmessa. Nå er den åpen for alle. Bra.

Reiselyst avler ofte fotolyst. Enten man tar bilder med mobiltelefon eller systemkamera. At reiselivsmessa og fotomessa deler Norges Varemesse denne helga er en kjempegod idè.

Reiseliv 2012 er Norges beste reiselivsmesse. Det hadde vært knallbra om noen ville ta opp konkurransen. Tenk så bra det da ville blitt :-).