Ikke bare et lite knips

Skjermbilde-2013-11-13-kl.-09.41.20.png

Noen ganger synes jeg at jeg tar ganske fine bilder. Det går fort over når jeg ser hva fotografer som Sverre Hjørnevik får til. Skjermdump fra forsiden til sverrehjornevik.com

Jeg har vært på de samme skiturene, i den samme bakken, til og med den samme dagen - som fotograf Sverre Hjørnevik. Jeg tok så gode bilder som jeg klarte. Det gjorde antageligvis Sverre også. Hadde det fantes en butikk som kjøpte brukt kamerautstyr i Bad Gastein den dagen så hadde mitt blitt innlevert før jeg dro til afterskien på Gatz Mountain Club i den Østerrikske skibygda. For forskjellen på leveransene var enorme. Makan. Nesten ufint:-)

Jeg har riktignok opplevd tilsvarende èn gang tidligere. Da jeg sammen med fotograf Johan Brun arrangerte fotokurs for unge på Liomseter turistforeningshytte. Jeg stod på kne, skulder ved skulder med Johan - og tok bilde av den samme blomsten. Allikevel ville selv den mest uerfarne legge merke til den åpenbare forskjellen på mine og Johan sine bilder. I Johans favør (hvis noen i det hele tatt tvilte).

Nå går vi straks inn i vintersesongen. Krevende når det gjelder turliv og fotografering. Dersom du trenger inspirasjon så er det bare å gå inn på denne nye nettsiden til Sverre. Her kan du se bilder fra vakker norsk natur, fra skiturer du knapt kan drømme om, og fra andre reiser hvor kameraet til Sverre er brukt til å fange øyeblikkene.

Vossingen har tatt noen fabelaktige bilder. Len deg tilbake, og bli med på den flotte reisen i Lofoten. Dette er i verdensklasse!

Skjermdum fra nettsiden norrona.com

Mange av bildene havner på sidene til Norrøna hvor Sverre Hjørnevik er en av de beste bildeleverandørene. Både på nett og ikke minst i papirkatalogene fra Norrøna Clothing som er den beste i sitt slag her i landet.

Vil du ha jevnlige leveranser av Sverres flotte bilder så kan du følge ham på instagram @svehj