Nå kan du fly direkte fra Oslo til Lofoten

Slik kan du oppleve Nord-Norge i et nøtteskall

Anbefalt: Ta en tur til Lofoten og Henningsvær (i bakgrunnen) denne sommeren. 

(Odd Roar Lange): Nå starter Widerøe med direkteflyvinger mellom Oslo og Lofoten. Fra starten av april er det mulig å reise direkte fra hovedstaden til flyplassene på Leknes og i Svolvær.
Og for midtsommerprogrammet introduserer Widerøe direkterute til Stokmarknes i Vesterålen.

Direktenyhetene

I tillegg til storsatsning på direkteruter til en rekke nye destinasjoner i Nord-Norge, kommer Widerøe med ytterligere direktenyheter til Lofoten.
Fra april kan reisende fly fra Lofoten til Tromsø både fra Svolvær og Leknes.
Nå kan turistene kombinere fantastiske Lofoten, med hvalsafari i Vesterålen og nordlys i Tromsø. 

Wideøe har laget et ruteprogram som gir et direktetilbud mellom Oslo og Lofoten mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag.

På samme måte kan du reise direkte mellom Helgeland og Vesterålen til hovedstaden.
Avgangene blir tirsdag, torsdag og lørdag i sommerferien. 

Gode matopplevelser finner du mange steder i Nord-Norge. Dette er fra Skjærsetbrygga i Svolvær.     Foto: Odd Roar Lange

Gode matopplevelser finner du mange steder i Nord-Norge. Dette er fra Skjærsetbrygga i Svolvær.     Foto: Odd Roar Lange

Flere dager - flere reiser

- Det nye rutetilbudet er blitt å godt tatt i mot at vi allerede har måtte utvide antall dager. Oslo-Svolvær skulle egentlig være et tilbud på torsdag og søndag, men vi har nå utvidet med tirsdager, sier Silje Brandvoll, kommunikasjonsdirektør i Widerøe.
- Og Oslo-Leknes kan nå flys mandag-onsdag-fredag, sier Brandvoll videre. 

Tilbudet er tatt godt i mot også hos lokalbefolkningen i Lofoten.

Nå kan lofotværingene endelig reise direkte til Tromsø uten å legge turen via Bodø. Dette er gode nyheter, både for reiselivsnæringen, pasienter og forretningsreisende som har hyppige turer til Tromsø.

Bardufoss

Fra mandag 1. mai 2017 lanserer Widerøe i tillegg nye ruter inn og ut av Bardufoss lufthavn. Nå blir det mulig å reise direkte til Bardufoss både fra Bodø og Tromsø. Disse flyrutene korresponderer godt med ruter inn til Nord-Norge samt videre inn mot Widerøes øvrige rutenett i landsdelen.
Her kan du lese mer om flyrutene og rutetabellene.