På TV2 for lære deg alt om "pynting"

I fjor var det naking. I år er det pynting som gjelder. Og nå kan du se det på TV. TV-oppatk til innslaget om pynting.

Snurr film. Det er klart for pynting på TV2s Lørdagsmagasinet.

Det startet med planking - der man lå på magen på og ble fotografert. Gjerne på attraktive turiststeder. Bildene ble deretter delt på sosiale medier.

I fjor kom naking. Der man lot seg fotografere avkledd i naturen. Jeg var på TV2s "God Morgen, Norge" for å fortelle om det hele. Og vise bilder .... - av andre :-)

I år er det pynting som gjelder. Og dette skal jeg fortelle om i TV2s Lørdagsmagasinet 8. mars kl 18.50.

Opptakene ble gjort i Molde i februar.

Her kan du lese litt om pynting - og fremfor alt: se noen veldig fine bilder.

Ma Ortiz med pynting i Sunnmørsalpene. Foto: Ma Ortiz

Lørdagsmagasinet markedsfører seg slik: Nyhetenes ukentlige reportasjemagasin med sterke opplevelser, engasjerende tema og aktuelle profiler.

Jeg er veldig usikker på hvor jeg blir plassert. Men - siden innslaget avsluttes på en litt spesiell måte så er det muligens i den første kategorien.

Pynting handler om å pynte seg ute i naturen og ta bilde av det. Enten ved å ta med en kjole eller dress, hatt, slips, finskjorte e.l. Eller å ta i bruk noe som finnes i naturen allerede. Rett og slett pynte seg med naturen. Kanskje kombinere trendene pynting og naking.

Siv Åshild Malme med pynting på Gjuratind i Romsdalen. Foto: Knut Opdal/Siv Malme

 

Vil du vise frem ditt pyntingbilde på kortreist.no så sender du bare bildet ditt på mail til orl@kortreist.no eller send det på sms 90583485

Klar for pynting i naturen.