Siste sjanse for å bli med på vårens morsomste jentetur - helt gratis

Siste sjanse for å bli med på gratis tur til Lofoten i april.

Er du klar for et vinterbad i Lofoten? Nå er det din tur. Bilde: Odd Roar Lange

I forbindelse med sportsutstyrprodusenten Mammuts 150-årsjubileum har Mammut arrangert en rekke tøffe turer rundt om i verden. I Norge blir det gjennomført flere turer i løpet av året, hvor folk kan søke om plass. Turen er gratis for deltageren. Kanskje blir det deg – og venninnene dine som får bli med på den første turen? Det er nemlig klart for årets morsomste  jentetur med topptur til Rundfjellet i Lofoten (803 moh). Ikke så langt fra Svolvær. Også tur- og opplevelsesoperatøren XXLofoten og flinke guider blir med på turen.

Sprek tur. XXLofoten fikser mange tøffe opplevelser for jentegjengen som blir med til Lofoten. Bilde: Odd Roar Lange

Og nå jakter arrangøren på en venninnegjeng på fire som synes de fortjener en tur til topps. Og turen blir også full av andre aktive opplevelser i Lofoten. Samarbeidspartnere er Norges største reiseblogg Toppen Av Norge og friluftslivbladet Utemagasinet. Vil du være med på turen den 12.-15. april kan du melde deg på her konkurranse@utemagasinet.no innen 15. februar 2012. Skriv hvorfor akkurat dere bør få denne topptursjansen!

Vinter-Lofoten lokker. Bli med, da vel. Bilde: Odd Roar Lange

Deltagerne får dekket reise og opphold tur/retur fra Gardermoen. (Reise til Gardermoen dekkes av den enkelte). I tillegg stiller Mammut med sin jubileumskolleksjon til hver av deltagerne. Kolleksjonen består av jakke, bukse, sekk og sko. Mammut-turen til Lofoten kommer til å bli en av vårens aller morsomste og beste. Du bør ikke nøle med å søke dersom du tror dette er noe for dere. Flere reportasjer om Lofoten og Mammut-jenteturen kommer på Toppenavnorge.no fremover. Og selvsagt kan du lese om jenteturen på reisenettsiden etter at turen er gjennomført. Også venninnegjengen som havner på andre- og tredjeplass i utvelgelsen får premier fra Mammut.