Slik får du bartenderen forbanna

IMG_1842.jpg

Ut i helga? Her er 10 tips du bør huske - uansettt hvor sent det blir.

Velkommen ut - husk å oppføre deg. Foto: Odd Roar Lange

Her er bartenderens 10 tips for helgen.

Knips ned fingrene

Nei, vi liker ikke fingerknipsing. Sjansen er stor for at vi har sett deg allikevel.

Rope etter service

Vi vet at det kan være mye støy, men selv om du ikke ikke tror det så ser vi deg der du står. Du trenger ikke rope.

Røre rundt i drinken

Vi gjør vårt beste for at drinken skal bli så delikat og god som du fortjener. Og da er det dumt om du starter det hele med å røre sammen de ulike fargene til en udelikat blanding.

Rote så mye som mulig.

Det er mulig du prøver å finne ut hvor mange små biter du klarer å få en serviett eller et sugerør til å bli. Men vi liker det ikke.

Hjelpe oss til å forstå nabokunden

Når vi snakker med andre kunder så er det fint om du ikke forstyrrer. Nedlatende kommentarer trenger du heller ikke dele med oss.

Foto: Odd Roar Lange

Happy hour er festlig

Bortsett fra at det ikke finnes lengre. Happy Hour var noe vi hadde en gang i tiden, og det er ikke noen vist å klage til oss fordi det er borte nå.

Klage på oss hele tiden

Dersom du ønsker at vi skal lage drinken på en spesiell måte, så si gjerne i fra før vi starter å lage den. Vi skal prøve å hjelpe så godt vi kan.

 Slå deg ned for kvelden

Dersom du skal tilbringe en hel kveld hos oss så er det hyggeligst om du også handler litt med jevne mellomrom. Det er ikke meningen at man kan slå seg ned i baren i timevis selv om man har kjøpt en eneste øl. Unntaket er selvsagt når det er tomt i lokalet.

Spar på tipset

Vi blir veldig glad om du gir oss litt tips. Vi gjør så godt vi kan, og da er det hyggelig med en gest.

Bruk bartenderen som din psykolog og samtalepartner

Ja, jeg er bartender. Mei, jeg er ikke psykolog. (skulle det utrolige skje, at jeg er begge deler, så skal jeg si ifra).

 Stikk av fra regningen

Vi liker gjerne at du betaler fortløpende, med mindre du er stamkunde. Fordi det er litt for mange som "glemmer" regningen. Og enda verre er de som bestiller en drink, som synes det tar for lang tid å lage den, og som stikker av før den er ferdig. Det er selvsagt helt ok dersom du allerede har betalt for den.