Den beste reisehåndboka 2019

Den beste reisehåndboka 2019

149.00

Hvilken ukedag er det smartest å kjøpe flybilletter? Hvordan du får oppgradert hotellrom uten å betale for det? Hvordan unngår du kostbare problemer når du leier bil i utlandet? Dette er bare noe av spørsmålene du får svar på i årets viktigste reisebok: Den beste reisehåndboka.

Quantity:
Kjøp nå

Odd Roar Lange er en av Norges mest erfarne reisejournalister og har mer eller mindre bodd i en koffert i over 30 år. Flere tusen reisedøgn, utallige møter med nye steder, nye kulturer og nye mennesker har resultert i hundrevis av gode tips og nyttige råd som han nå har samlet mellom to myke permer. Den beste reisehåndboka er laget i et reisevennlig format med plass til egne notater når det er noe du ønsker å huske til neste gang du er på ute på oppdagelsesferd.

Enten du planlegger en romantisk storbyferie med din utkårete, heisatur med vennegjengen eller drømmeferie med familien finner du informasjonen du trenger i denne boka. Her er tips til uforglemmelige reisemål, suverene pakkemetoder, de beste kjøpene, de uunnværlige reiseøkonomirådene – kort sagt alle de smarte triksene du ikke finner noen andre steder. Bruker du boka aktivt kan du spare tusenvis av reisekroner i året.
Forfatteren avdekker blant annet hvordan store turoperatører får kundene til å betale for mye for reisene og forteller deg hvordan du unngår å bli lurt både når du kjøper reise og opphold, og når du er på selve reisen. Og ikke minst, hvordan du får mest mulig i erstatning dersom noe går galt underveis.