Slik kommer du deg til Tyrkia i 2018

Slik kommer du deg til Tyrkia i 2018

Nå satser reiseselskapene igjen på Tyrkia. Da er dette nyttig å vite

(ODD ROAR LANGE): Charterselskapene ruller i disse dager ut sine nyheter for 2018-sesongen. Og Tyrkia blir et av de store satsingslandene etter at det har vært lav aktivitet i 2017.

På reisekartet 

— Da Tyrkia hadde sin storhetstid og nordmenn valfartet til Antalya og Dalaman hver sommer ble det gjort betydelige investeringer i hotell, infrastruktur og det generelle tilbudet til turister. Investeringene gjør at Tyrkia har Europas desidert beste hotelltilbud til en uslåelig pris. Med 330 soldager i året er de reisende garantert verdi for pengene, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i . Selskapet øker sin Tyrkia-kapasitet med 25 prosent neste år.

— Tilbakemelding fra TUI sine gjester viser at hotellstandard, strendene, maten og shoppingen er det som lokker de fleste til Tyrkia. Tui har 44 ulike hotell i sitt Tyrkiatilbud neste år.

Reisemål:

·  Alanya – med strender, basar, festning, kveldsliv og et TUI Family Life-hotell
·  Side – med romerske ruiner, restauranter og hotell som familievennlige Blue Star, barnefrie  TUI Sensimar og 5-stjerners TUI Sensatori
·  Kemer – middels stort badested med bra restauranter og stor havn
·  Belek– golfernes favoritt med 14 golfbaner og høy hotellstandard
·  Manavgat – et rolig strandreisemål med familievennlig Blue Star og Splash-hotell med badeland
·  Türkler – bo på et Splash-hotell med all inclusive
·  Antalya – perfekt blanding av byliv, strender og gamle kvartaler
·  Incekum – fin strandlinje mellom Alanya og Side

Tyrkia (Antalya) er tilgjengelig fra: 

·  Oslo i perioden 03.05.2018 til 11.10.2018
·  Bergen i perioden 24.06.2018 til 14.10.2018
·  Stavanger i perioden 23.06.2018 til 06.10.2018
·  Trondheim i perioden 27.06.2018 til 13.10.2018
·  Torp i perioden 29.09.2018 til 06.10.2018

Apollo

Slipper sine nyheter for 2018 i september. Men har disse reisemålene for neste år. Alanya, Antalya, Belek, Bodrum og Marmaris. Mer info fra Apollo kommer her.

Ving til Tyrkia

— Sommer 2018 har man kunnet bestille hos oss siden juni nå i år. Dette gjelder det meste av vårt program, resten legges ut nå fortløpende., sier Tonje Løkaas Fossum, kommunikasjonsdirektør i Ving Norge.
— Pr nå er det 2% flere som har bestilt neste sommer sammenlignet med samme tid i fjor. Mye mulig at den ustabile sommeren her hjemme har noe med det å gjøre. Erfaringsmessig, så påvirker været mye med tanke på sommerens bestillinger. Her er det som er klart pr nå for bestilling: https://www.ving.no/flyreiser-sommer-2018

Hotellvarsel

Selv om mye er sluppet allerede, så er det ikke alle hotell og reisemål som er klare. Om noen har et favoritthotell hvor de gjerne vil bo, kan de opprette en hotellvarsling, slik at de får en e-post av oss så fort favoritthotellet deres legges ut for salg i den perioden de vil reise: https://www.ving.no/hotellvarsling

Spesielt Kypros og Hellas har fått en god start på salget og det er også verdt å merke seg at Tyrkia for neste sommer selger bedre enn på samme tid i fjor, sier Fossum

Ekstra for høstferien

Tyrkiareiser har allerede satt opp et fly fra Kristiansand og Haugesund i høstferien 6. oktober 2017. 2018-programmet er klar ca uke 36 . Selskapet flyr fra Oslo, Haugesund og Kristiansand.

Nazar er en del av Tui-konsernet og har satt opp direkteruter fra både Trondheim og Bergen i høstferien med avganger 7.-8. oktober 2017.

Direktefly

Mens charterselskapene allerede har sluppet mange av sine reiser for neste år så er det mange som ønsker å reise på egenhånd. Flyselskapene legger ikke ut sine flybilletter like lenge i forvegen. Ofte under ett år. Det betyr at du bør sjekke flyselskapenes sider jevnlig - og fremfor alt, abonnere på nyhetsbrevene. Og: det lønner seg nesten alltid å bestille tidlig.

 

 

Forbrukereksperter: Ikke kjøp flybillett hos dette selskapet

Forbrukereksperter: Ikke kjøp flybillett hos dette selskapet

Fra Game of Thrones til sexmesse i Oslo

Fra Game of Thrones til sexmesse i Oslo