Ny spektakulær skifilm med unik PR for Norge

Se bildene som skal få kinogjengerne til å gispe og juble

Foto fra filmen

Skifilmen Supervention 2 er klar for lansering og her kan du se ski- og snowboardkjøring som garantert får deg til å skvette i stolen - og til å bli begeistret.

Filmen er tatt opp i Norge, Sverige, Canada, USA og på New Zealand. Noe av den vakreste naturen er koblet sammen med kjøring utført av flere av verdens beste skikjørere. 

Fri Flyts Filmtour 2016 kommer til å vise deler av filmen.

Full film available on iTunes: http://georiot.co/2RI0 Web: http://www.supervention.no Music: http://jsigsworth.bandcamp.com Synopsis: Field Productions presents Supervention. A documentary on modern skiing and snowboarding. Join an intense and unpredictable journey together with the worlds most talented skiers and snowboarders. The stories will be told through travels all over Norway, New Zealand, Alaska and British Columbia.

Du kan kjøpe den forrige filmen Supervention 1 via Itunes for 99 kroner.

Dette skriver Filmweb om filmen, som er tatt opp blant annet flere steder i Norgem blant annet i Fjord-Norge-området i Møre og Romsdal:
La deg inspirere av årets mest spektakulære vintereventyr. Bli med på en uforutsigbare reise med noen av verdens beste ski- og snowboardutøvere.Vi møter mennesker i forskjellige aldre og livssituasjoner. Alt fra den unge og ambisiøse utøveren som hele tiden vil pushe grenser, til veteranen som ønsker å finne tilbake til leken. Vi finner også de som lever et tilnærmet normalt liv med familie og unger, men allikevel velger å risikere alt for å få kjørt en fjellside. Hva driver disse menneskene? Hvordan takler de motgang og utfordringer? Hva oppnår de ved å leve et liv fylt med risiko?

Her er fakta om Supervention:
Norgespremiere: 28.10.2016
Originaltittel: Supervention 2
Genre: Action / Biografi / Dokumentar

Medvirkende: Aksel Lund Svindal, Jesper Tjäder, Terje Håkonsen, Marcus Kleveland, Anders Backe, PK Hunder, Fredrik Evensen, Anja Alme Gardli, Eirik Finseth, Asbjørn Eggebø Næss, Tiril Sjåstad Christiansen, Linn Cecilie Mæhlum
Regi: Even Sigstad, Filip Christensen, Jan Petter Aarskog, Lasse Nyhaugen
Manus: Jan Petter Aarskog

Nasjonalitet: Norge
Språk: norsk
Produksjonsselskap: Field Productions AS
Distribusjon: SF Norge
Video distribusjon: SF Studios A/S (video), SF Studios A/S (video)
Produksjonsår: 2016

 

Leste du dette?