Ville du betalt 5000 kroner for en natt i denne hytta?

Den gode nyheten er at det blir bedre etterhvert

(ODD ROR LANGE): Fabriken Furillen ligger på øya Gotland, og er et av de mer spesielle overnattingsteder i Sverige.
I det nedlagte sandtaket har motefotografen Johan Hellström og hans team bygd opp et luksushotell som har fått oppmerksomhet over hele verden.
Hit kommer både kjendiser, moteskapere, musikere og reiseglade som leter etter noe helt spesielt.
Du kan lese min reportasje fra Fabriken Furillen her.

Som en eremitt

Men en av de helt spesielle tilbudene er muligheten til å bo i en av de meget enkle eremitthyttene som ligger 30 meter fra hotellbygningen. Hyttene har ikke innlagt vann, ikke toalett, og består kun av ett rom som også er soverommet.
Det ligger 15 meter fra sjøkanten, så her er det mulig å ta et herlig morgenbad.
Her får du en stille overnatting og umiddelbar nærhet til naturen. Hyttene er designet av Mats Theselius og kun møblert med bord, en stol, en Hästens seng, en hylle og en ovn fra danske HWAM. Ettersom hyttene ikke er utstyrt med elektrisitet eller innlagt vann, er du mer enn velkommen til hotellet for dusj og frokost.
Og hva koster egentlig en natt i eremitthytta?
Pris før første natt er 5000 (svenske) kroner, for natt nummer to er prisen 500 kr, for tredje natt er prisen redusert til 50 kr - og for den fjerde betaler du bare 5 kr.

Om Fabriken Furillen

Hotellet er åpent hele året - men for enkeltgjester bare fra begynnelsen av juli til midten av august. Ellers for events og små og middels store grupper.

Adresse:
Rute Furilden 870
624 58 Lärbro
Gotland
Tlf: +46 498 22 30 40
Epost: fabriken@furillen.com