Vil du bo 56 døgn på luksushotell helt gratis - og med full lønn?

Er dette drømmen som kan gå i oppfyllelse

(ODD ROAR LANGE): Reiselivet rundt om i verden er i ferd med å gjenreiser etter pandemien. Og kampen om oppmerksomheten byr både på kreativitet og fristende tilbud og konkurranser.

Kan du tenke deg å bo 56 døgn på noen av verdens fineste hoteller, få alle utgifter dekket og samtidig få solid «lønn for strevet»? Da skal du lese videre.

Dette er nemlig premien i konkurransen til Marriott Bonvoy-lojalitetsprogrammet som blant annet inkluderer The Ritz-Carlton , Westin Hotels and Resorts, Courtyard by Marriott , Autograph Collection Hotels og en lang rekke andre luksusresorter rundt om i verden.

Dette kan du få

Tre vinnere vil bli valgt ut og får jobbe som som TikTok-korrespondenter for Marriott Bonvoy. I løpet av 300 dager skal de bo på 10 forskjellige luksushotell eller luksusresorter, på inntil fire forskjellige destinasjoner (tur-retur-flyvninger til disse fire stedene er inkludert).

Korrespondentene vil få tilbud om å bo gratis i opptil 14 netter på hver av de fire destinasjonene de velger – eller totalt 56 hotellovernattinger med luksus på alle kanter.

Vinnerne får ogs $2500 i Uber-kreditt samt et gavekort på $10 000 for å dekke utgifter til måltider og spatjenester på hotellene og resortene. På toppen av dette kommer en lønn på $15.000.

Dette må du gjøre

For å delta i konkurransen må man sende in en TikTok-video ved å bruke hashtaggene #30stays300days og #contest før 18. mars 2022 .
Deltagerne må være 21 år og sammen med videoen fortelle hvorfor de ville være den beste kandidaten for denne opplevelsen. De tre vinnerne starter sine reiser våren 2022.
Du kan lese mer om konkurransen her.