Her er drømmehuset i Mesternes Mester 2022

Her kan du virkelig oppleve luksus på Sørlandet - og det ble solgt på «billigsalg»

Europris-arvingen Dag Høili har totalrenovert Kampedalen i Ulvøysund Lillesand kommune. Det ble solgt for 25 millioner kroner. (Foto: Meglerhuset Sædberg/Mats Holst)

(ODD ROAR LANGE): Sørlandskysten kalles ofte for Norges riviera. Og ikke uten grunn. Dette er en av årsakene til at stadig flere nordmenn legger sommerferien til Sørlandet. Og alt ligger an til en ny drømmesommer også i 2022.

Mesternes deltagerhus

Er du en av dem som følger Mesternes Mester på NRK og lar deg imponere over deltagerhuset i 2022?
Da er du slett ikke alene.
NRK ønsket å holde stedet hemmelig under innspillingen sist sommer fordi de ikke ville at nysgjerrige tilskuere skulle strømme til mens innspillingen ble gjennomført.
Mens den forrige utgaven ble spilt inn i Arendal, Grimstad og omegn, ble den 13. sesongen spilt inn i Kristiansand og Lillesand.
Og det fabelaktige drømmehuset som deltagerne bor heter Kampedalen i Ulvøysund og ligger mellom Kristiansand og Lillesand.

Stedet har tidligere vært brukt til store fester, blant annet da MTV arrangerte sommerfest med 600 gjester under Quartfestivalen.
Europrisarvingen Dag Høili har pusset opp stedet til et topp landsted, men har ved flere anledninger forsøkt p selge Kampedalen. Det gikk nesten i mål for fire år siden, men salget på 30 millioner kroner strandet da kjøperen ikke kunne finansiere kjøpet. Litt senere, i desember 2018 var det klart at det ble solgt på «billigsalg». Frontline-sjef Robert Hvide Macleod kjøpte landstedet i Blindleia for 25 millioner kroner.

Prisfall

Stedet har tidligere vært eid av Atle Brynestad, men det var da Dag Høili overtok at det virkelig ble sving på sakene. Høili pusset opp og la stedet ut for salg første gang i 2015. Første gang var taksten på 44 millioner kroner og prisantydningen 40 millioner. Prisen ble så satt ned til 36 millioner kroner året etter – og til 29,8 millioner kroner i 2017. Eiendommen er på hele 12,6 mål og inkluderer bruttoareal på hele 551 kvadratmeter i hovedhus.

Det nyrenoverte hovedhuset har selvsagt egen vinkjeller samt dobbel garasje, uthus med hobbyrom og naust med badstue og egen garderobe. Stedet har også en 550 kvadratmeter stor brygge, samt egen sandstrand med skjellsand. Og det ble bygget et nytt utebasseng før tv-opptakene startet sist sommer.

PS: Utfordringen med at stedet har boplikt ble enkelt løst ved at vaktmesteren bor på stedet på helårsbasis.