Gastronomi i fjæra på Bornholm

DET POPULÆRE Badehotellet får nye sjefer på kjøkkenet

Daniel Kruse og Troels Madsen sammen med Melsted Badehotels innehaver Eline Halborg-Bentsen og hotelchef Ajaja Kofoed-Nørgaard. Foto: Anders Beier.

Melsted Badehotel vil tilbake til toppen av Bornholms gastronomi. Og det skal de to erfarne kokkene Daniel Kruse og Troels Madsen, kjent fra både Det Røde Pakhus, Molen og tidligere Christianshøjkroe sørge for

toppen av matopplevelser

De to har overtatt ansvaret for Restaurant Melsted Badehotel som er et av Bornholms mest kjente og populære badehoteller.

Melsted badehotell har lange tradisjoner og har skiftet eiere flere ganger. Nå er det oppgradert for et betydelig beløp. Foto. Odd Roar Lange

-Med dette samarbeidet tør vi love at matopplevelsen på Melsted Badehotel vil nå nye høyder, og vi ser frem til en spennende ny sesong, hvor vi i fellesskap kan sikre våre gjester en totalopplevelse i særklasse her på Bornholms beste beliggenhet, sier hotellsjef Ajaja Kofoed-Nørgaard til Thetravelinspector.

Rett fra havet

Hotellet ligger helt ved strandkanten i den lille tettstedet Melsted noen få hundre meter fra den mer kjente byen Gudhjem.

Kjøkkenet vil fortsatt være basert på de klassiske nordisk-franske tradisjonene med mye sjøfersk fisk og skalldyr.

Sommerdagene ved Melsted Badehotell er et høydepunkt for mange

Til lunsj skal gjestene kunne nyte det Bornholm-inspirerte kjøkkenet med danske smørbrød og et utvalg retter basert på det lokale «kjøkkenet».

-Om kvelden vil du kunne velge à la carte eller velge en av menyene - signaturmenyen eller sesongmenyen - som endres daglig og er basert på sesongens lokale råvarer og daglig tilførsel av det beste fra resten av land. Frokostbuffeen vil variere med frisk frukt, bær, lokale spesialiteter, hjemmelaget bakverk og små varme retter, forteller Ajaja Kofoed-Nørgaard.

Det er kort vei fra sjøen til restauranten. Foto: Odd Roar Lange

Sommerkveld ved sjøen

Melsted badehotell fikk nye eiere og driver i fjor, etter å ha gjennomgått en enorm renovering og oppgradering. Noe som ble godt mottatt av gjester, også mange norske.
Se flere bilder og les mer om hotellet her.

-I tillegg til den daglige lunsj- og kveldsserveringen, vil vi gjerne holde spesielle arrangementer som sjømatmiddager på terrassen, St. Hans-grillkveld, champagnebrunsj, kakebord, langbordsmiddager og dessertkvelder i sesongen.

Utsikt til de gode opplevelsene. Foto: Odd Roar Lange

Sommerbadegleder ved Melsted badehotel. Foto: Odd Roar Lange

-Vi skal ikke minst lansere Melsted Badehotel sin signaturopplevelse, hvor matopplevelsen skal reflektere det beste av det kjøkkenet med Troels og Daniel i spissen kan få til, lover  hotellinnehaver Eline Halborg-Bentsen 

-Vi forventer også å kunne blåse liv i de vakre omgivelsene på strandhotellet utenom sesongen med for eksempel kokkemøter, julearrangementer, ville kvelder og mye mer.

Med dette samarbeidet håper vi at velvære i vannkanten får en helt ny betydning.

Du trenger ikke gå langt for å oppleve badegleder. Foto: Odd Roar Lange

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.

Odd Roar er også fast bidragsyter med reisereportasjer og nyttige reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.