Her får du gratis vin og sprit i Danmark

Dette er noe jeg også kunne ønsket meg i Norge.

Velkommen til Danmark.                                                                 &n…

Velkommen til Danmark.                                                                                 Foto: Odd Roar Lange

Du kjenner deg kanskje igjen: du går inn på et vinmonopolutsalg for å kjøpe en flaske vin eller brennevin. Men så har du ingen andre referanser enn etiketten og teksten på hylla. Hva skal du kjøpe?

Derfor liker jeg vinmonopolet

Nå skal det norske vinmonopolet riktignok har rikelig med skryt for sin utdanning og skolering av ansatte. Ikke noen andre steder har jeg vært steder med større produktkunnskap og ikke minst kunnskapsbredde enn på vinmonopolet. Men de kjenner jo ikke min smak. Derfor skulle jeg veldig gjerne fått en liten smaksprøve før jeg gjorde mitt valg. Norske lover gjør dette forbudt, og det er dumt. Jeg kjøper jo ikke noe mindre, men bare et smalere utvalg, når jeg ikke får testet nye produkt.

Her kan du smake

Men dersom du reiser til Danmark er det annerledes. I mange vinbutikker er det mulig å få en smaksprøve. Det synes jeg er strålende. Og reiser til hjem fra Kastrup flyplass i København kan du få prøvesmake på varene i taxfreebutikken. Det samme gjelder på flere av seilasene med DFDS.

Neste gang du reiser via Københavns Lufthavn vil vi gjerne by deg på gratis spiritus- og vinsmaking i TAX FREE Main Shop. Så utnytt transfertiden og finn dine favoritter. Med vårt store utvalg er det helt sikkert noe som faller i din smak - se våre anbefalinger nedenfor. Du får masse inspirasjon og råd med på veien fra ekspertene våre, skriver

Her har du oversikten over tilbudene på Kastrup akkurat nå.

Taxfree.nordmand_spirits
Taxfree.nordmand_spirits

Her finner du oversikten over hva du lovlig kan ta med deg inn i Norge.

Les også: