Den utrolige skiulykken ble til spektakulær reisereklame

Ikke gjør dette hjemme - gjør det i Nordfjord

Fra filmen «107 moments in Nordfjord».

(ODD ROAR LANGE): For ti år siden kjørte Fred Syversen feil da han skulle kjøre ski i alpene i forbindelse med innspillingen av skifilmen «Perfect Moment».
Syversen kjørte utfor en fjellskrent og landet i djupsnøen 107 meter under «hoppkanten»! Syversen kom fra den utrolige verdensrekorden den 18. mars 2008 med bare små skader.
I fjor tok han i mot denne utfordringen fra Visit Nordfjord

Fred ble invitert til å oppleve 107 fantastiske opplevelser i Nordfjord i løpet av en og samme helg. Syversen, som både er basehopper og skikjører, kjøpte i 2013 Folven camping i Stryn sammen med kamerater, takket ja til utfordringen. Én opplevelse per høydemeter fra det vanvittige hoppet i alpene. 
Og her kan du se både hoppet og resultatet. 

Den gode historien

Dette er rett og slett en glimrende idé og en veldig bra gjennomføring. Får du ikke lyst til å dra til Nordfjord etter å ha sett dette så får du det aldri. Nordfjord har gjort en solid jobb med å sette en «ukjent» dl av landet på reiselivskartet de siste årene. Slik fikk de hjelp av Creuna og Arne Hjeltnes til å bygge en sterkere merkevare. Alt handler om å fortelle en historie. Nordfjord er blant dem som har så mange historier de vil fortelle at de ikke helt ante hvilken av dem de skulle velge. Da er det smart å få hjelp utenfra.

Alt i en fjord - med Norges letteste topptur - er blitt en suksess. Og Fred Syversenturen er et ledd i denne kampanjen.

Dette er de 107

Lurer du på hvilke 107 opplevelser som er med i filmen? Da finner du dem her.

Les mer om opplevelser i Norge: