Disse flyselskapene er kåret til de beste i verden

Disse flyselskapene er kåret til de beste i verden

Har du prøvd disse flyselskapet noen gang?

(ODD ROAR LANGE): Hvilke flyselskap bør vi velge dersom du vil reise med de beste?  Tripadvisors brukere har kåret Singapore Airlines til verdens beste flyselskap i kategorien «Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018». Singapore Airlines har i tillegg utmerket seg i syv andre kategorier – blant annet har selskapet vunnet både kategorien verdens beste økonomiklasse og verdens beste first class, skriver selskapet i en pressemelding.
Air New Zealand ble nummer 2, mens Emirates ble nummer 3. 
På de neste plassene kom:
4: Japan Airlines
5: EVA Air
6: Southwest Airlines
7: Jet2.com
8: Qatar Airways
9: Azul
10: Korean Air. 

Best i klassen

Singapore Airlines vant kategorien «Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018» på bakgrunn av sin god  service, kvalitet og verdi for pengene, i følge de som stemte frem selskapet.
Det er reisende over hele verden som har stemt frem flyselskapet til verdens beste flyselskap, og TripAdvisor har lagt en 12-måneders periode til grunn for kåringen.

En ære 

- Det er en ære å vinne kategorien TripAdvisor Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018. Utmerkelsen er et bevis på målrettet og dedikert arbeid utført av alle våre ansatte over hele verden. Det er de som sørger for at vi som selskap opprettholder og sikrer at vi er konkurransedyktige på et globalt nivå, sier general manger Norden, Erwin Widjaja. 
- Vår business modell er basert på tre grunnpilarer; være ledende innen produktutvikling, ha enestående service og et attraktivt rutenettverk. Vi har investert og investerer tungt innen alle de tre områdene for å hele tiden kunne møte våre kunders forventninger – både på bakken og i luften.

Verdens beste

I tillegg til å ha blitt kåret til “Best Airline in the World’ har Singapore Airlines utmerket seg i hele syv kategorier til i Tripadvisos store kåring;

  • Best International First Class – World
  • Best Economy Class – World
  • Best Airline – Asia
  • Best International First Class – Asia
  • Best Economy Class – Asia
  • Travellers’ Choice Business Class – Asia
  • Travellers’ Choice Premium Economy Class – Asia

Les mer:

Den utrolige skiulykken ble til spektakulær reisereklame

Den utrolige skiulykken ble til spektakulær reisereklame

Slik kan du bli gratisturist i Oslo

Slik kan du bli gratisturist i Oslo