Hun kalles Den sexy hotellinspektøren – nå skal vi jobbe sammen

Alex Polizzi (44) hjelper små familiehoteller til suksess - på TV. Hun er tv-kjendis i England. Nå skal vi jobbe sammen.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qKB4IJUR_Rc]

Mandag drar jeg til Spania for å møte Alex Polizzi på et av familiehotellene i Torrox ved Malaga. Hotel La Casa er et boutiquehotell som drives av to britiske søstre. Mens Alex Polizzi er programlederen for BBC2 og Channel5 som gjennom sju sesonger har hjulpet små hoteller opp fra å være på kanten til havari til å bli gode og populære hotell. Nå har jeg fått sjansen til å jobbe sammen med Alex Polezzi i tv-programmet "The Hotel Inspector" som blir finaleprogrammet i sesong sju.

Alex Polizzi. Foto: Channel 5

Min mening

Jeg skal fortelle de britiske tv-seerne hva jeg mener om hotellet, menneskene og produktet de selger. Jeg får se foran og bak fasaden, og kan gjøre som jeg vil. Men det kommer på tv. TV-serien har ca 2 millioner seere i hvert program. Produksjonselskapet Twofour Broadcast har gitt meg frie tøyler. Etter å ha kikket litt på nettsiden ble jeg strengt tatt ikke slått i bakken av begeistring. Men, jeg blir neppe noen bølle av den grunn.  Uansett blir det blir en spennende oppgave - og kanskje kan det bli en lignende produksjon med norske hoteller. Det av nok av dem som trenger et løft ...