Slik opplever du London gratis (eller svært billig)

Hvor billig kan du oppleve London? Her er 10 tips til ting som er veldig billig eller helt gratis.

Y24A2238.jpg

Billig på Themsen

Skal du ta en båttur på Themsen så koster det litt. I alle fall hvis du vil være med turistbåtene med guide. Ta båtene fra Thames Clipper. Det koster fra 45 kroner, noe som er under halve prisen i forhold til turistbåtene.

Billig teater

De fleste store museene i London er gratis. Her finner du noen av dem.

Shakespears Globe Theatre er ikke helt gratis, men det er neimen ikke langt unna. 5 pund koster en billett. Det er det verd.

2 for 1

Start jakten på 2-for-1-billetter. Dette finner du ofte på Madame Tussauds i London. Sjekk dette før du bestiller billetter til det populære museet.

Grufulle London

Det samme finner du på The Dungeon Museum. Dette er et museum som har samlet noen av de største og verste grufullhetene i Londons historie.

Spis gratis

Dra på matmarkedene og få smaksprøver gratis. To av de mest kjente er Borough Market og Camden Market. Her får du virkelig en annerledes opplevelse i London. Snakk med folk, smak på smaksprøver og kjøp gjerne med deg noe godt hjem.

Moderne kunst

Tate Modern er byens museum for moderne kunst. Museet ligger ved bredden av Themsen.

Sykkelleie

For usle 2 pund kommer du deg rundt i London. I alle fall hvis du leier en sykkel fra Santander Cyckle. Legg gjerne sykkelturene til parkene, som er litt mindre stressende enn sykling i bygatene.

Y24A2036.jpg

En tur i parken

En fin tur til Hyde Park. Ta gjerne med piknik-kurven, eller en fotball for en uformell forballkamp midt i London Sentrum.

Ta rutebuss

Du kan bli med på hop-on-hop-off buss. Men du kan like gjerne ta rute 4 eller rute 88. Det er en rundtur i sentrum og du får med deg de viktigste severdighetene til en brøkdel av prisen.

Spis billig

50 prosent rabatt, eller spis 2 og betal for 1 på en rekke av Londons restauranter. Skaff deg dette taste Card of London-kortet.

De hemmelige London-rabattene. Du finner dem på mobilen din

° De beste tipsene som gjør neste londontur enda bedre.