De gir bort gratis ferier for to til Kroatia

Ferie i Kroatia. Foto: Igor Zirojevic
Ferie i Kroatia. Foto: Igor Zirojevic

Vil du på gratisferie sommerferie til Kroatia? Nå har du mulighetene til å vinne tur for 2 til Istria.

Nå inviterer Kroatias turistbyrå aktive brukere av sosiale medier til å bli med i en stor konkurranse for å få flere gjester til halvøya Istria. De gir bort en ukestur til tre par hver uke i månedene mai, juni og juli.

Konkurranse i sosiale medier

Sosiale medier er en viktig kanal for land og regioner. For mange nordmenn er deling av ferieminner på blant annet Facebook, Twitter, Instagram eller egen blogg en naturlig aktivitet, skriver turistbyrået i sin pressemelding. Målet er å gjøre Kroatia kjent og øke turismen til halvøya Istria.

Slik gjør du det.

Du registrerer deg med navn og alder på denne nettsiden. Deretter kobler du til dine profler på fra f.eks Facebook, Twitter, Instagram og evt blogg. Litt senere starter en avstemning der du skal dele dette på disse sidene og sanke stemmer. I tillegg vil en jury avgjøre – Nordmenn er glade i å reise, og er viktig for turismen i regionen vår. Vi ønsker å bli en destinasjon folk tenker på når de planlegger ferien sin, og håper vi med innovative virkemidler får flere til å velge Istra i Kroatia, sier Marija Bakovic, markeds- og PR-ansvarlig ved Kroatias turistbyrå.

Ferie i Kroatia. Foto: Igor Zirojevic
Ferie i Kroatia. Foto: Igor Zirojevic

Opplev Istria - Istria er en halvøy som ligger ved Adriaterhavet, og som deles mellom Kroatia og Slovenia. Her kan du oppleve alt fra å overnatte i fyrtårn på en øy, oppdage de beste sykkel- og vinrutene til å dykke i det krystallklare havet ved den kroatiske kysten. Dette skal tre heldige vinnerpar i konkurransen «ShareIstria» få oppleve hver uke fra mai til slutten av juli. – Vinnerne får en uforglemmelig reise, med det aller beste Istria kan by på. Vi lover å gi vinnerne en opplevelse de ser fram til å dele med sine lesere, sier Bakovic.

Ferie i Kroatia. Foto: Igor Zirojevic
Ferie i Kroatia. Foto: Igor Zirojevic

ShareIstria i sosiale medier Den internasjonale konkurransen for aktive brukere i sosiale medier arrangeres  av turistkontoret i Istria og Visit Croatia, og foregår på nettsiden ShareIstria.com. – Dette er første gang vi gjør noe slikt, og vi er svært spente på resultatet. Vi håper at dette vil godt mottatt blant reiselystne og skriveglade nordmenn og turister fra andre deler av verden, sier hun.

Min erfaring fra Kroatia

Jeg har ikke besøkt Istria. Men har vært på en ukes seiltur og reportasjereise for Dagbladet i Kroatias skjærgård. Turen gikk ut fra den populære turistbyen Dubrovnik.

Jeg hadde en lang diskusjon med en reisekollega etter denne turen. Jeg mente gamlebyen i Dubrovnik var en "vakker turistfelle". Hun mente at det er en kjempefint sted og at jeg hadde en skikkelig skivebom :-) Jeg håper du tar turen og sjekker selv . Har du vært der så må du gjerne fortelle hva du mener i kommentarfeltet.

Reisekonkurranser

Jeg skal prøve å holde deg oppdatert på andre konkurranser som kan gi deg gratis reise eller reiseutstyr. Del gjerne tips eller lenker i kommentarfeltet.