Dra til sjøs: Nå kan du drikke så mye du vil - gratis

Gjester som seiler om bord Norwegian Sky i 2016 får nå ubegrenset med øl, vin og premium-brennevin - gratis.

Norwegian Sky innfører gratis alkoholholdige drikke om bord. Foto: Norwegian Cruiseline
Norwegian Sky innfører gratis alkoholholdige drikke om bord. Foto: Norwegian Cruiseline

Fra og med januar 2016 vil alle gjester over 21 år som seiler om bord på cruiseskipet Norwegian Sky kunne nyte en enda mer all-inclusive cruiseopplevelse med matservering, underholdning og vil få ubegrenset med øl, vin og premium-brennevin under hele cruiset inkludert i cruiseprisen. Dette skriver rederiet i en pressemelding.

Det er altså klart for all incruiseiv til sjøs.

Nå er alt inkludert

"Vi tar Freestyle Cruising til neste nivå for å tilby gjestene en makeløs opplevelse man ikke får med noen andre moderne cruiserederier", sier Andy Stuart, President og Chief Operating Officer for Norwegian Cruise Line. "Gjester på Norwegian Sky vil få friheten til å nyte en cruiseferie akkurat slik de selv vil – uansett om det som lokker er et glass margarita og avslapping ved bassenget, latter på komedieforestillinger, å lese en god bok på balkongen eller et utsøkt måltid – alt er inkludert i cruiseprisen".

Gjestene kan få servert gratis fra et sortiment av brennevin, cocktailer, vin på glass og flaske, eller fatøl som koster USD 11 eller mindre om bord Norwegian Sky fra 2016 - dersom de er over 21 år.

Gjester på 3 til 20 år får ubegrenset med brus og juice under hele cruiset.

Rundturer

Norwegian Sky seiler på rundtur-cruise på 3 og 4 netter fra Miami til Bahamas året rundt, med en rekke anløpshavner. Den nye all-inclusive-opplevelsen vil også gi gjestene friheten til å nyte ubegrenset med drikke mens de soler seg på Great Stirrup Cay, Norwegians private øy i Bahamas.

Norwegian Sky har ulike lugaralternativer, fra suiter og penthouse med plass til opp til fem personer, balkonglugarer, utvendige lugarer og til rimeligere innvendige lugarer som er designet med tanke på familier for å innkvartere opp til fire personer. Skipet har 13 serveringsalternativer, 12 barer og salonger, to bassenger, fem boblebad, et spa om bord, et kasino og barneprogrammer, skriver rederiet i pressemeldingen.

-----

PS: Jeg har ikke testet rederiet eller noen av deres cruiseskip.