Gå til sengs, for et hotellrom

Thehotelinsider: Hvis du vil vise deg for din kjære i København så er dette et godt valg.

Ikke rom for beskjedenhet på Tivoli Hotel i København.                           Foto: Odd Roar Lange

Ikke rom for beskjedenhet på Tivoli Hotel i København.                           Foto: Odd Roar Lange

Tivoli Hotel & Congress Center har åpnet sin nye fløy. Og det er denne nye fløyen du skal velge når du bestiller rom. Det er her du finner de fineste og mest oppgraderte rommene, og husk å si i fra at du gjerne vil ha rom høyt oppe. Det er to grunner til dette:
Du kommer litt unna eventuell støy fra Hovedbanegården (jernbanen) som går like ved, og du får en fantastisk utsikt med på kjøpet. 

Du sover godt i disse sengene. Det er rent og fint på rommet, og det er designet med elementer fra fornøyelsesparken Tivoli i sentrum av København.                                                                                           Foto: Odd Roar Lange

Jeg fikk et rom der badet er en åpen, integrert del av rommet. Her må du ikke være redd for å vise deg for din kjære gjennom glassveggene. Ikke noen spesielt god løsning dersom du er av det beskjedne slaget. Men for alle andre fungerer det helt fint. 

Opptur

Jeg synes det er litt mer enn gangavstand fra hotellet til sentrum - men det kan enten løses med taxi, som er langt billigere enn i Norge, eller å bruke en av hotellets mange sykler. Dersom du skulle velge å tilbringe et helt døgn på selve hotellet så vil du neppe kjede deg. To fine lounger med lesestoff og gode stoler venter i resepsjonene (en i hvert tårn), eller du kan spise i Tivoli Brasseri, Sticks´n Sushi eller MASH Penthouse. Du kan svømme i bassenget eller trene i treningsrommet, eller ta en drink i skybaren. 
Rommene har gode senger, er lyse og trivelige og har godt utvalg av høykvalitets velværeprodukter. 

Velkommen til loungen i dansk design.                                                                    Foto: Odd Roar Lange

Velkommen til loungen i dansk design.                                                                    Foto: Odd Roar Lange

God morgen

Hvis du bestiller frokost levert til rommet så får du denne levert i pappesker. Det minner om take-away og doggy-bag. Jeg hadde forventet litt bedre av et femstjerners hotell som vil konkurrere mot de beste.

Til gjengjeld er frokosten i 11. etasje i nyfløyen svært bra. 

De ansatte på hotellet leverer på høyt nivå. Da jeg ved en feiltagelse møtte i frokostsalen i 2.etasje i "gamlefløyen", men istedet skulle ha vært i 11. etasje i nyfløyen, ble jeg fulgt hele vegen av en av de ansatte som ville vise frem turen over ute-terrassen. Meget bra.

Jeg anbefaler gjerne Tivoli Hotel & Congress.

Adresse: Arni Magnussonsgade 2, 1577 København.

Telefon: +45 44 87 00 00

Passer for: Forretningsreiser, romantiske turer, konferanser, familietur.

Prisnivå: Høyt - men det er mulig å få rimelige rom via kampanjepriser.

Konklusjon: Terning 5

terning5-thetravelinspector


Jeg tror du vil like disse:

Sponset: Reportasjereisen til København var i samarbeid med Visit Denmark og DFDS