Nå får du SAS-poeng i disse nye butikkene

Flyselskapet innleder samarbeide med nye partnere. Bra for deg.

Du kan enten fly eller oppgradere reisen din dersom du samler Eurobonuspoeng.
Foto: Odd Roar Lange

(Odd Roar Lange): Eurobonus, som er bonusprogrammet til Star Alliance - og dermed flyselskapene SAS, Widerøe, Thai Air, TAP, Swiss og mange andre, inngår nå nye samarbeidspartnere.
Det betyr at du får bonuspoeng hvis du handler i en lang rekke butikker, restauranter, kafeer og selskap som jobber innenfor reise, for å nevne noe. Her er den komplette listen.  Disse bonuspoengene kan du bruke på reiser. 

Smarte poeng

Visste du forresten at det kan være smartere å betale billigflyreiser med dine Eurobonuspoeng enn med kontanter? Dersom du må avlyse reisen så får du ikke pengene tilbake dersom du har betalt med penger, men en Eurobonusreise gir deg både poengene og skatter/avgifter tilbake dersom du avbestiller før det er 24 timer igjen til avreise.

Til sengs

Nå utvides SAS Eurobonussamarbeidet og i starten gjelder det, i følge bransjenettstedet Travelnews.se, blant annet  Hästens (som leverer senger til SAS Businessclass).

 Svenssons i Lammhult,  Odd Molly-butikker  og en rekke andre. Snart skal avtale innbefatte hele 400 samarbeidspartnere, der mange av dem allerede er på plass.
 

Leste du dette?