Til deg som liker kaldt øl, eksklusiv vin og veldig god mat

Dette er en en veldig god nyhet til deg

Er du klar for mat- og drikkefestivalen i Oslo.                           Foto: Odd Roar Lange

(Odd Roar Lange): Den 3. og 4. mars neste år arrangeres, for første gang i Norge en stor vin-, brennevin- og matfestival i Oslo Spektrum, - Spis og Drikk 2017.

Dette blir garantert Norges største festival for deg som liker god mat og vin. Og du bør ikke være mett når du kommer. For her blir det riktig mange smaksprøver. 
e største importørene kommer til Oslo Spektrum  for å la deg oppleve vin, champagne, whisky, cocktails, øl og fantastisk mat som passer med drikken.

Dette får du

Inngangsbilletten din gir deg adgang til et stort utvalg av spennende kurs hvor du kan lære av de største autoritetene på mat og drikke - helt uten ekstra kostnad, skriver arrangøren Aller Media på sin nettside.

Festivalen Spis og Drikk

Aller Media arrangerer festivalen i samarbeid med Vin- og brennevinleverandørenes forening, som har de største vin- og brennevinsimportørene i Norge på medlemslisten.
På Spis & Drikk får du oppleve smaker fra 90% av utvalget du finner på Vinmonopolet.
Denne messen arrangeres for deg som er interessert i god mat og drikke, men du må overhode ikke være ekspert for å ha utbytte av den.

Smakskort

Dersom du ønsker kan du kjøpe billett som inneholder både inngang og smakskort.
Et smakskort inneholder 20 poeng. Avhengig av typen vin/brennevin og prisen på denne, koster en smaksprøve 1-3 poeng. Smakskortet kan ikke benyttes på mat.
Smakskortet utleveres etter inngangen til festivalen. Mer info kommer på e-post i god tid før festivalen.

Åpningstider for festivalen

Fredag 3. mars, kl. 15.00-21.00
Lørdag 4. mars, kl. 10.00-21.00

PS: Aldersgrense:  20 år  og husk at det er legitimasjonsplikt. Du finner mer om billettpriser og bestilling her.