Dette flyselskapet har 58 ulike gebyrer

Truer med å legge ned fordi staten vil ha 80 kroner i gebyr. Selv tar de inntil 1492 i gebyr fra deg.

Ryanairflyene er tungt inne i kampen mot norske gebyrer. Selv forsyner de seg grovt.  Foto: Ryanair    

Trodde du at det var billig å fly med Ryanair? I så fall må du holde tunga rett i munnen. For listen av gebyrer hos Ryanair er lang - svært lang. Den er på i alt 58 punkter. Og du kan se den litt lenger nede,

Oppsigelse - på flyttefot

Nå har selskapet sendt en såkalt betinget oppsigelse til flyplassen ved Rygge i Østfold. de truer med å stanse alle flyginger til denne flyplassen dersom regjeringen opprettholder vedtaket om å innføre gebyr på 80 kroner for flyturer til utlandet og 88 for flyreiser innenlands. Siden oppsigelsen kan trekkes tilbake blir den av enkelte oppfattes som et innlegg i kampen mot gebyret mer enn en reell nedleggingsplan. For samtidig som de vurderer å legge ned på Rygge på grunn av gebyret så planlegger de å starte flyging til og fra Gardermoen.

Gebyrene her blir nøyaktig de samme.

Gebyrlisten er lang - svært lang.                                              Skjermdump

LO - i mot og deretter for

Ryanair har en svært omfattende gebyrliste for på svimlende 58 punkt. Her kan du se hele listen.

I forbindelse med trusselen om nedleggelse av Ryanairs av flyruter til Rygge har LO kastet seg inn i kampen for Ryanair som av mange  regnes som både som serviceversting og ansatterettighets-versting.

Den samme arbeidstakerorganisasjonen har tidligere jobbet mot flyselskapets. Nå er de altså på lag. 

Få med deg denne også: