Dette biluteleiefirmaet har verdens beste lojalitetsprogram

600 000 reisende har stemt i stor kåring

Skaff deg medlemskap i lojalitetsprogrammene før du reiser                     Foto: Hertz Bilutleie

Jeg har ved mange anledninger oppfordret til å skaffe seg medlemskap i lojalitetsprogram. Enten det gjelder flyselskap, hotell eller bilutleie. Det gir jeg ofte mange fordeler som du bør utnytte.  

Nå har organisasjonen FlyerTalk’s medlemmer kåret «Hertz Gold Plus Rewards» til verdens beste lojalitetsprogram for leiebil. Det er femte året på rad at selskapet henter hjem denne prisen.

Dette skriver Hertz i en pressemelding: 

FlyerTalk er en internasjonal organisasjon med mer enn 600 000 forretnings- og fritidsreisende som medlemmer. Det er femte året på rad at Hertz’ lojalitetsprogram stikker av med seieren blant mer enn 100 ulike lojalitetsprogrammer. Seieren betyr mye for Hertz, som har rundt 170 utleiepunkter i Norge.

- Dette er selvsagt en stor anerkjennelse for Hertz og vårt lojalitetsprogram. Mange av de som reiser jevnlig er kjent med FlyerTalk, så dette blir lagt merke til både i USA og Europa. Med tanke på kommende sommer, og mange turister som trenger leiebil når de kommer til Norge, betyr anerkjennelsen ekstra mye, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz i Norge.

Fremtiden i byene

- Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Gold Plus Rewards basert på de tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Faktum er at vi akkurat nå holder på med en ganske stor oppgradering for å sikre at vi også i årene fremover har det klart beste lojalitetsprogrammet, sier Simonsen.

I tillegg til et godt lojalitetsprogram er god tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger viktige satsningsområdene for Hertz i Norge.

- Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene slik at folk som bor sentralt ikke har behov for å eie egen bil, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Jeg tror du også vil lese dette om bonuskort: