Flystreik i Hellas skaper trøbbel for Norwegian

NORSKE FLYPASSASJERER RAMMES AV STREIKEN. DETTE BØR DU VITE.

(Odd Roar Lange): Oppdatert artikkel. Her er alt du trenger i vite i forbindelse med flygelederstreiken som er varslet fra 9. oktober 2016.

Du kan bytte fly

Greske flyplasser er rammet av en varslet 24-timers flyplasstreik torsdag 7. april. Dette fører til store endringer for mange flyselskap. Ryanair har allerede kansellert over 90 flyreiser til og fra Hellas. Mens et annet lavprisselskap, EasyJet, har tilbudt alle sine passasjerer å bytte til andre flyavganger.

STORE FORSINKELSER

Generalstreiken ved flyplassene i Hellas har ført til trøbbel for mange. Norwegian har to flyvninger til og fra Athen torsdag 7. april. Avgangen fra Oslo klokka 11.35 er flyttet til 19.30, mens avgangen fra Athen klokka 17.05 er utsatt til 01.00.

Den store chartersesongen til Hellas er ikke kommet i gang ennå og dermed er problemene for norske reisende noe begrenset denne gangen.  Men vær klar over at streiken kan skape trøbbel også de neste dagene fordi crew og flymaskiner ikke rekker frem dit de skal etter planene.