Her får du luksusferie til budsjett-pris

Denne nettsiden leter for deg - hvis du venter på de gode kuppene.

Det ser deilig ut, ikke sant.                                                           Foto: Odd Roar Lange

Det finnes et stort antall nettsider som forteller deg at de kan tilby deg de beste prisene for reiser og overnatting. Hvilke av dem skal vi stole på? Booking.com og Hotels.com er de største hotellformidlerne og er gode sider for å skaffe seg en oversikt over hva som finnes til hvilke priser.

Men nå bør du prøve Verychic.com  hvis du skal på ferie til f.eks. Hellas, Tyrkia, Spania, Italia eller Thailand.

Bestill direkte

Nå kan du starte letingen etter det fine hotellet.             Foto: Odd Roar Lange

Min erfaring er at norske hotell nesten alltid gir deg lavest pris hvis du bestiller direkte. Når det gjelder utenlandske reisemål er de to bookingsidene i høyeste grad konkurransedyktige - på pris. Mange ganger får du samme pris ved å ringe hotellet direkte, men slett ikke alltid. Allikevel kan det være verd å betale litt ekstra ved direktebestilling fordi du får bedre rom og bedre service.
For slik velger hotellene hvem som skal få de beste rommene. 

Luksushotell

Dersom du er på jakt etter ekte hotelluksus til lav pris skal du altså prøve nettsiden Verychic.com 
Dette er en nettside som har spesialisert seg på fire og femstjerners hotell. Og de formidler svært gode avtaler. Her kan du bo på luksushotell til halv pris. Jeg har testet nettsiden over halvannen måned, og den er jevnt over 40-50 prosent billigere enn andre store bookingsider.

Very Chic har ikke et stort utvalg av hotell på hvert sted. Men hvor ofte trenger du egentlig et veldig stort utvalg, når det er prisen som til syvende og sist avgjør? Dersom du skal på storbyferie til kjente storbyer, som London, Paris eller Amsterdam, har de ofte 1 til 5 hotell av høy standard på sin liste. 

Du kan søke uten å bruke oppskriften under, men jeg anbefaler deg å følge den.

For ordens skyld: jeg har ikke testet nettsiden når det gjelder selve bestillingen, gjennomføring av reisen eller eventuell kundeservice eller reklamasjon. Jeg har selvsagt ingen binding eller kommersiell relasjon med nettsiden Very Chic. Anbefalingen baserer seg på seks ukers nettsidetest og kontroll mot andre nettsider. 

Slik gjør du det

Lag deg en profil på nettsiden

Legg inn hvilke by(-er) som er aktuell for deg, eller søk via by eller land øverst på siden.

Dermed får du opp varsling nå de har funnet et nytt godt tilbud. Du kan også lagre søkene dine i favoritter på siden, slik at det er lett å komme tilbake til dem.

Vær klar over at tilbudene er tidsbegrenset, men til gjengjeld kan innsatsen du bruker på å lete opp et tilbud være vel anvendt tid.  

Her er en oversikt som gjør noen av søkene lettere for deg.

Spania

Tyrkia

Hellas

Thailand

Italia

Fikk du med deg disse?