Slik kommer du deg aller raskest til gate B-8 på Gardermoen

Nå er løsningen her, for deg som hater å løpe på flyplassen.

Du har sikkert, som meg, kastet lange blikk på flyplassansatte som raser avgårde på sparkesykkel eller som kjører "golfbil" på flyplassen, akkurat i den retningen hvor du skal. Og klokka tikker ubønnhørlig mot "gate closing" - og det er fortsatt langt igjen til gaten. Noen ganger føler man at det knapt kunne vært lenger avstand... Typisk er at man har kort tid for å komme seg ut til gate B-8 som tidligere hete Gate 19. Eller til den gaten som ligger lengst unna på utlands-fløyen.

Nå er løsningen snart her. Modobag har er en koffert med innebygget batteri, hjul, styrehåndtak og elektrisk motor.  Kofferten er ikke større enn at du kan ha dem med inn på flyet (håndbagasje).

Så snart du er inne på flyplassen kan du slå opp styrehåndtakene og sette deg på skrevs over kofferten. God tur til gaten - langt unna. Topphastigheten for verdens første motoriserte koffert er knappe 13 km/t.

Prisen er ca 995 USD pluss frakt. Kofferten blir levert i januar 2017. Her snakker vi kanskje om en perfekt julegave? 

Fikk du med deg disse?