Hun vil at du skal reise til Røros

Hun vil at du skal reise til Røros

Den tidligere turistguiden har fått ny jobb

martens.jpg

Tove R. Martens blir den nye reiselivssjef. Dermed er den tidligere guiden tilbake på sin tidligere arbeidsplass: Destinasjon Røros.

Verdensarven

– Jeg er stolt og motivert over å få lov å jobbe med å fremme en av Norges mest attraktive reiselivsdestinasjoner. Samtidig går jeg til jobben med stor ydmykhet. Røros er en sterk merkevare og har en stolt og lang historie som verdensarvsted og turistdestinasjon som vi må bygge videre på, sier Tove Martens til Rørosnytt.

Martens er 46 år og har reiselivserfaring fra Avis og Budget Bilutleie og Flytoget. Hun har internasjonal bakgrunn fra både studier og arbeid, primært fra Frankrike og Australia. Hun kommer til Røros fra stillingen som prosjektleder i RACGroup. Før det var hun HR- og kommunikasjonsansvarlig for Avis og Budget i Skandinavia i 10 år. På 90-tallet jobbet hun for Destinasjon Røros som guide på Røros og vikarierte som omvisningsleder. Hun var også prosjektkoordinator for Grenseløs flyplass på Røros.

Tøffe resultatkrav

– Jeg har hatt tilknytning til Rørosregionen hele livet gjennom familiens feriested på Glåmos og bruker mye av min fritid her. Å bo og jobbe på et sted jeg kjenner så godt og er så glad i er en drøm som går i oppfyllelse, sier Martens, til Rørosnytt.

Styreleder Hilde Charlotte Solheim er godt fornøyd med rekrutteringen og beskriver den nye reiselivssjefen som en leder på et høyt profesjonelt og faglig nivå.

– Tove har forretnings-, organisasjons- og menneskeforståelse på et høyt nivå. Hun har bred erfaring fra krevende oppgaver knyttet til utvikling, vekst og omstillingsarbeid og er vant til jobbe med tøffe resultatkrav. Hun har også god innsikt i reiselivet og kjærlighet og engasjement for Røros, sier Solheim til Rørosnytt.

Tove Martens vil fungere 50 prosent i stillingen som reiselivssjef i februar og er i gang 100 % fra 1. mars. Hun etterfølger Frank Norvik, som har vært konstituert i stillingen siden før sist sommer.

Passet ditt kan være ugyldig lenge før utløpsdatoen

Passet ditt kan være ugyldig lenge før utløpsdatoen

Dette er nordmenns reisefavoritter

Dette er nordmenns reisefavoritter