Se bildene: NY REISEFOTOTREND TAR AV PÅ NETT

Yogaturen blir kanskje ikke helt den samme etter dette

Nakenyoga utføres både utendørs og innendørs.                      Foto: Fra instagramkontoen nudeyoga_girl

(ODD ROAR LANGE) Først var det planking, så kom naking. Så var det det cheekyexploits som gjaldt.
Til glede for noen, til ergrelse for andre.
Nakingen handlet om å være toppløs eller naken da man ble fotografert bakfra ute i naturen, og etterpå delte bildet på sosiale medier.
Cheekyexploits handlet rett og slett om å vise rumpa bar på attraktive steder - helst på populære turistmål.
Mens naking handlet om å bli fotografert når man var alene i naturen så var cheekyexploits like mye å bli fotografert med stumpen bar på publikumsnære og populære turistområder.

Ny fototrend

Nå er det nakenyoga som er siste stunt. Instagramkontoen @nude-yogagirl har snart 700 000 følgere. Og antallet stiger raskt. Kontoen startet for to år siden, men etter at den har fått internasjonal medieomtale har både antall nye bilder og følgere økt kraftig. Her ser du oversikten over de få kontoene som Nude-yogagirl selv følger.

Fototrenden - som deler bildene på instagram har fått #nogyoga hvor det i midten av oktober 2017 er nærmere 1000 bilder fra hele verden. Mange av dem fra de fineste utsiktspunkt og reisemål.

Dersom du synes nakenyoga blir i meste laget så kan du kanskje heller ta en kikk på denne reportasjen i Dagens Næringsliv, der Vibeke Klemetsen viser deg yogaøvelsene du kan gjøre hvor-som-helst.

Og skulle du like nakenyogabildene - så er det selvsagt mulig å kjøpe noen av de fineste som bilder du kan henge på veggen. Nettbutikken er her.