FRA GØY PÅ SKI TIL GØY PÅ LÅVEN

Skifolket samler seg - det er snart vinter.

Stor stemning i Did Adventures Sportsfarm i Molde.            Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Trekkfuglene samler seg og drar sørover. Skifolket samler seg og ser mot fjelltoppene. Og like sikkert som kalenderen viser oktober så drar magasinet Fri Flyt ut på sin roadtrip med en håndfull spektakulære skifilmer.

Slik det også var da de gjestet låven til Did Adventure i Molde denne uka. Her har eventyreren Didrick Ose bygget om en gammel og sliten låve til et spennende eventsted. Og det var her Fri Flyt Filmtour fylte lokalene. Sportsfarmen på Årønes gård er et perfekt sted for nettopp slike film-events. 
Og filmtouren-kveldn, som er arrangert 13 ulike steder, ble en suksess.

Og dette var årets program.
MATCHSTICK PRODUCTIONS - DROP EVERYTHING
Skifilm-legendene i MSP var tilbake med hovedfilmen under Fri Flyt Film Tour. Det amerikanske produksjonsselskapet satser som alltid på å ha årets råeste skifilm. Her ble det servert skifilm slik skifilm skal være. Regissør Scott Gaffney sier det enkelt: «I want people walking away from our ski movie smiling, laughing, and feeling like they can’t wait to click into their skis again»

Trailer:
https://www.friflyt.no/Ski/Storfilm-til-Film-Tour

KORTFILM 1: NIKOLAI SCHIRMER - SHAPES
Skikjører og filmskaper Nikolai Schirmer har ved flere anledninger gått viralt på nettet med sine kreative filmer. Nå kommer han med kortfilmen Shapes, og den første muligheten til å se den var på årets Fri Flyt Film Tour. 

Trailer: 
https://www.friflyt.no/Ski/Schirmers-nye-film-faar-premiere-paa-Film-Tour

KORTFILM 2: LINE TRAVELING CIRCUS - JUVASS OG FONNA
Gutta i Traveling Circus tok endelig turen til Norge i sommer. Der møtte de norske Line-kjørerne Even Sigstad, Robert Ruud og Karl-Kristian Muggerud.
Les mer her:
https://www.friflyt.no/Ski/Det-blir-sirkus-paa-Film-Tour