NÅ KAN DU DRA JORDA RUNDT - FRA SOFAKROKEN

De gjorde drømmene virkelige - vi andre får drømme videre

Et innlegg delt av Emma (@_el.smith)

(ODD ROAR LANGE): Drømmer du om en eventyrlig jorda-rundt-reise, men innser at det kommer til å bli med drømmen. Da kan du følge reisen til 12 andre eventyrere som nå er i gang med AdventureProof journey. 

Fire ulike lag skal gjennomføre sine utrolige reiser. Og de deler opplevelsene på hver sin nettside og med egne bilder på instagram. Her kan du se bilder - og kanskje drømme deg bort.
Deltagerne skal ha all bagasjen i en 95 liter stor sekk. Osprey har nå startet denne konkurransen hvor du kan vinne en sekk tilsvarende det deltagerne bruker. 

Rødt lag

Sophie Neary

Består av Sophie Neary, Felix von Aulock, Emma Smith og Emma Tryon skal til Nepal, Guatemala, Mexico, Singapore, Indonesia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbeckstan og Turkmenistan. Sophie er allerede i gang med første etappe. Og du kan følge hennes reise her.   
Rødt lags bilder ser du her.

Blått lag

Dette laget skal til Peru, Kilimanjaro, Nepal, Brazil, Ireland, Vietnam, Laos, Kambodsja, Argentina, Chile, Cape Horn, Milano and Beijing. Laget består av Clare Connelly, Michael Zimmermann, Timothée Furet og Giovanni Franco. Clare er i full gang med reisen og du kan følge den her
Her ser du blått lags bilder på Instagram.

Lime-laget

Dette laget skal besøke Norge. De skal også innom Nepal, Chile, Robinson Crusoe island og Arktis.
Laget består av Jérôme Clementz (som er ute på første etappe), Mike Horn (som har vært på flere ekspedisjoner sammen med Børge Ousland) og Gabriella Edebo. Du kan følge reisen her. Svenske Gabriella skal besøke Lyngsalpene på sin reise. Her er bildene på instagram.
 

Gabriella Edebo

Svart lag

Team Black er egentlig ikke et team, siden det bare består av Josie Haugh. Reiseruta Thailand, Malaysia, New Zealand, Storbritannia, Nord-Amerika, Sentral-Amerika og Sør-Amerika skal gjennomføres i løpet av ett år - fra oktober i år til september 2018. Du kan følge britiske Josies reiser her. Og her er bildene på instagram.