Prøvde selv-oppgradering på flyreisen - det endte dårlig

Her er et tips om hva du ikke skal gjøre på flyreisen.

Fristende å prøve, kanskje, men ikke gjør det. 

(Odd Roar Lange): Å bli oppgradert til business class er alltid veldig kjærkomment på lange flyturer. Å bli oppgradert uten å måtte betale ekstra for det, enten i rene penger eller i form av bonuspoeng er blitt mer og mer uvanlig. 
Og heldigvis er det ikke vanlig å gjøre det slik passasjeren hos British Airways prøvde på. Flyet var på vei fra London Gatwick til Kingston på Jamaica. Det er nettstedet 9news som først omtalte historien. 
En 65 år gammel mann prøvde å oppgradere selv fra økonomiklasse til businessklasse underveis på flyreisen.

Hentet av politiet

Mannen mente at han trengte bedre beinplass av helseårsaker. Både en av flygerne og kabinpersonalet forsøkte å få mannen på bede tanker og få dem til å gå tilbake til setet de hadde billett til.  Men overtalelsen gikk dårlig. 
Det endte med at flyet måtte foreta en landing på den portugisiske flyplassen på Terceira på Azorene.
Her ble både mannen, og en kvinne som prøvde å komme mannen til unnsetning om bord på flyet, kastet av.
De to ble overlatt til politiet før flyet, BAs Boeing 777 med besetning og øvrige passasjerer kunne sette kursen mot Jamaica.