Nå kan du bo i kontrolltårnet på Arlanda

Nå kan du bo i kontrolltårnet på Arlanda

Her kan du få sjansen - helt gratis

(Odd Roar Lange): Hva er en drømmeferie for barn? Hvor vil de dra og hva vil de oppleve? Svarene er sikkert like mangfoldige og ulike som de man spør. En tur ut i verdensrommet, en natt i en trehytte eller bo i kontrolltårnet på flyplassen? Dersom barn skulle bestemme hvor familien skal overnatte vil nok slike steder komme høyt opp på listen.  

En dag i parken

I følge en undersøkelse fra utleieleilighetsformidleren HomeAway, så sier 26 prosent at de kunne tenke seg å ta en ferie ved en fornøyelsespark.

Åtte prosent av seksåringene sier de kunne tenke seg en ferie i verdensrommetog her finner du fem eksempler på uvanlige steder som barna sikkert vil elske.

Bo i kontrolltårnet på flyplassen

Man trenger ikke å reise langt for å bo her. Arlanda Airport Stockholm har i disse dager en konkurranse hvor man kan vinne et opphold i det originale flytårnet ved enden av rullebanen. Her kan du bo i en leilighet designet av den svenske designeren Cilla Ramnek. Det er en ønskedrøm for barna som kunne tenke seg å se fly lande og ta av, og samtidig føle at de er en del av det hele.
Her kan du vinne en sjanse til å oppleve det.

I trærne med vindu til stjernehimmelen

Å bo i en trehytte står høyt på ønskelisten hos mange barn.  På øya Utila ved Honduras finnes et gigantisk fikentre som inviterer til en fantastisk opplevelse for en familieferie.
Foruten hengekøye, husker og utendørs dusj er takvinduet et must, fordi det gir en fantastisk utsikt over nattehimmelen. I denne eksotiske trehytta er det mulig å bo for to voksne og to barn i en uke for eksotisk trehytte er to voksne og to barn fra ca 1 370,- pr natt.

Reis ut i verdensrommet i Orlando Theme Home, Florida

Star Wars fan? Eller kanskje barna er hekta på Minecraft, eller kanskje de fortsatt elsker Elsa og Anna i «Frost»?
 I Orlando Theme homes i Reunion resort i Florida, kan du finne alt dette i ett og samme hus. Her er det noe både for barn og voksne. Her kan opptil 12 personer kan bo under samme tak fra 3900,- pr døgn.

Skli fra balkongen og rett ut i bassenget

Hvert tredje barn ønsker en feriebolig med basseng. Denne villaen på Koh Samui tar den litt lengre: Stå opp, gå ut balkongdøren og skli direkte inn i et deilig basseng. Også de området rundt inviterer til spennende eventyr. Stranden er bare få minutter unna. Eller man kan besøke steder som Namuangfossen som er like i nærheten. Huset har plass til seks personer og man kan bo her fra ca 1 950,- pr natt.

Hjemme hos Mikke Mus

Her kan barna boltre seg i Mickey Mouse Game Room, eller sove som Askepott i prinsessesengen. Dette huset i Anaheim, California, ligger like ved Disneyland, hvor barn i alle aldre kan oppleve Disneys magiske verden. I dette huset finner man Disney-temaer i nesten alle rom. Huset har sengeplasser til 10 personer, og man kan bo her fra ca 6 500,- pr døgn.

Undersøkelsen ble utført av YouGov bestilt av HomeAwaygruppen. Undersøkelsen ble gjennomført i april 2017 hvor 3 205 foreldre og barn mellom seks og 18 år fra Storbritannia, Frankrike, Italia, Australia, Tyskland og USA ble intervjuet.

Ja, vi tror på norsk drømmesommer

Ja, vi tror på norsk drømmesommer

Derfor bruker jeg aldri Norwegian når det viktig å komme frem i tide

Derfor bruker jeg aldri Norwegian når det viktig å komme frem i tide