Vinn Den Beste Reisehåndboka i dagens reisekalender

Hvem bør få årets beste reisehåndbok til jul?

DenBesteReisehåndboka2019.jpg

Hver dag frem til og med julaften kan du vinne et signert eksemplar av Den Beste Reisehåndboka.
Boka koster 149 i butikkene, men du kan være heldig å få et eksemplar direkte hjem i posten med en hilsen til en du har lyst å gi bort boka til. Dermed har du én julehave mindre å tenke på før jul. Er ikke det deilig.
Det eneste du trenger å gjøre er:
Å skrive navnet på den du ønsker skal få Den Beste Reisehåndboka i julegave.
Skriv navnet i kommentarfeltet på facebooksiden til The Travel Inspectors Reisetips.
Vinneren offentliggjøres 2. desember.

Dersom du vil kjøpe boka for kr 149.- pluss porto så kan du gjøre det her:

Slik får du "Den Beste Reisehåndboka" med på reisen

Og hvor og hvordan bør man ta ut penger på reisen, eller hvor skal vi dra på romantisk ferie eller sammen med familien?Dette og veldig mye annet finner du i denne første utgaven av "Den Beste Reisehåndboka".° Charterferie-selskapenes hemmeligheter° De siste tingene som flyselskapet prøver å holde skjult for deg° Reiseforsikringstipsene som gjør at du er best dekket og får mest igjen hvis uhellet er ute.° Ting du bør vite når du planlegger og gjennomfører ferien.