Nå lokker Ving gjester til syden med dette nye hotellkonseptet

Nå lokker Ving gjester til syden med dette nye hotellkonseptet

Satser på streetfood, veganmat, snacks og cocktails

(ODD ROAR LANGE): Charterkundene blir mer og mer kresne. Det er forlengst slutt tiden da reisende var fornøyd med to og til nød trestjerners bed & breakfast. Standarden har økt med økningen i levestandarden. Og reiseselskapene opplever ofte at de beste rommene selger først. 
Nå lanserer Norges største reisearrangør, Ving, et nytt konsept: Cook´s Club. Hotellkonseptet har design, mat og drikke i fokus. Det første hotellet åpner 1. juni og ligger i Hersonissos på Kreta. Det er planer om å åpne ytterligere et titalls hotell i løpet av året.

Urban atmosfære

- Cook´s Club bygger på suksessen Ving har hatt med Casa Cook, deres bohem-chice hotellkonsept for den moderne gjest med høye krav til komfort og design. Det nye konseptet kommer også, i likhet med Casa Cook, til å lokke med lekker design, god mat og en avslappet og urban atmosfære – men til en pris som er overkommelig for de fleste, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Nye hotell på veg

– Det er på våre egne konsepthotell våre mest fornøyde gjester bor, og det er viktig at vi stadig utvikler oss for å møte kundenes behov. Cook´s Club bidrar til strategien vår om å utvikle attraktive konsept for ulike målgrupper. Målet er at vi skal ha 10-15 Cook´s Club-hotell i løpet av sommeren 2019, forteller Siri Røhr-Staff.
Første hotell ut Cooks Club Hersonissos Crete er et helt nyrenovert hotell i Hersonissos, på nordkysten av Kreta.
Her er det fokusert på velutstyrte rom, god mat og gode drinker. Hotellets hjerte er bassengområdet og hotellets restaurant, Cantina, hvor det serveres spennende streetfood, frisk veganmat og lokale klassikere som mousaka og gyros. Tidene for både frokost og middag er rause, slik at også B-mennesker kan rekke de gode måltidene. I hotellets bar, Captain Cook, serveres det snacks og cocktails med ferske ingredienser, inkludert urter fra egen urtehage.

For en ny generasjon

– Cook’s Club er designet for en helt ny generasjon feriegjester. Det er fresht og moderne og passer for gjester som ønsker en avslappet, men samtidig sosial ferie. Det nye hotellkonseptet kommer også til å ha flere forskjellige leiligheter å velge mellom, både for de som reiser alene, for par og for opptil seks personer i samme leilighet. Dette for å imøtekomme gjestenes ulike ønsker og behov, sier Siri Røhr-Staff.

Derfor skal dere dra på jentetur til vakre Skagen

Derfor skal dere dra på jentetur til vakre Skagen

Nå må du betale for bagasje på Widerøe

Nå må du betale for bagasje på Widerøe