Her er sommerens mest Instagram-vennlige strender

Hvilken av disse ville du helst reist til? 

(ODD ROAR LANGE): Deilige late dager på stranda. Det er det mange nordmenn drømmer om. Men vi vil ikke nødvendigvis holde opplevelsene for oss selv. Snarere tvert i mot.
Vi deler, liker og kommenterer på feriebilder som aldri før. Og mange reisende bruker mye tid på å dele vakre feriebilder i sosiale medier.

- Basert på tilbakemelding fra TUIs 17000 følgere på Instagram har vi hentet ut nordmenns topp- 5-liste over sommerens mest Instagram-vennlige destinasjoner, sier Nora Aspengren, pressesjef hos reisearrangøren Tui Norge

Smuglerbukten/ Ship wreck beach Zakynthos

Zakynthos er kjent for sine lyse, langgrunne strender med klart, blått vann, men også for grønn natur og store doser gresk sjarm. Smuglerbukten, også kalt Ship Wrech Beach er en av øyas mest kjente og mest instagrammede steder. 

Santorini

Santorini er kanskje den vakreste av alle øyene i den greske øyverdenen. Samtidig er det et reisemål med stort utvalg av fornøyelser, tavernaer, shopping og spennende utflukter. Santorini er med rette en klassiker.

Pythagorion Samos

På Samos finnes det over 300 strender. Øyas profil er genuin, med sjarmerende landsbyer, rustikke tavernaer og mange små familiedrevne leilighetshotell, men det finnes også velutstyrte resorthotell med aktiviteter. Pythagorion – sjarmerende badested med fine strender, mange restauranter og små familiehotell

Ayia Napa

Kypros er en av Middelhavets mest solsikre øyer med myke sandstrender og krystallklart, turkist vann. I Ayia Napa får du litt av alt: strandliv, klipper, antikke kulturskatter og vibrerende nattklubber. Hit kan du reise hele året.

Elafonissi

Kreta er den største og mest allsidige øya i Hellas. Her finner du den berømte stranden Elafonissi, der sanden er farget rosa av finmalte skjell og koraller.