Nå får dette hotellet nye eiere

Hotellperlen ved Oslofjorden solgt til eksklusiv hotellkjede

12NYHRefsnes Gods sommer 3.jpg

(ODD ROAR LANGE): Moldebaserte Classic Norway utvider hotellfamilien. Og Classic Norway Hotels kjøper Hotell Refsnes Gods i Østfold. Kjøpet ble først omtalt av rbnett.no (krever innlogging)

- Vi er svært glad for at Hotell Refsnes Gods nå blir en del av Classic Norway-kjeden, sier styreleder Erik Berg i Classic Norway i en pressemelding.

Hotellperle

Refsnes Gods på Jeløya utenfor Moss blir et nytt ikon-produkt for kjeded som er fokusert på å knytte til seg førsteklasses hoteller med en sterk historisk forankring..
Familien Salbuvik som er selger av Hotell Refsnes Gods, viderefører deler av sitt eierskap i Classic Norway Eiendom.
Og Widar Salbuvik mener det er svært spennende å få bli en av eierne i det raskt voksende Classic Norway systemet.
Med Refsnes Gods teller kjeden nå 18 hoteller og får en antatt omsetning for 2019 på i overkant av kr 400 mill. Målet er å nå en halv milliard kroner ved utgangen av 2020.

Classic Norway eies i dag med 86 % av familieselskapene Berg Invest og Canica (Stein Erik Hagen) med lik aksjefordeling.
De resterende aksjene eies av noen mindre investorer. Tilbud om medeierskap i Classic Norway la raskt til rette for enighet mellom partene, sier Erik Berg og Widar Salbuvik.
Reiselivsnæringen, og spesielt dette segmentet, er i god utvikling i Norge.

- Vi har derfor sterk tro på at Classic Norway vil utvikle seg til en solid og lønnsom investering, sier Widar Salbuvik.